Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar'da, Hacıoğlu kolları sıvadı

Kocaeli Emlakçılar Odası’nın 11 Mart 2018 tarihinde yapacağı Olağan Genel Kurulu’nda, Alpay Hacıoğlu’nun, mevcut yönetimin karşısında yer alarak yeniden aday olacağı öğrenildi.

Emlakçılar'da, Hacıoğlu kolları sıvadı
12 Şubat 2018 - 12:18
Eylül 2016 yılında ilk kez yapılan Kocaeli Emlakçılar Odası seçimlerinde mevcut başkan  Ahmet Pekin’in karşısında yer alarak aday olan Kocaeli Emlakçılar Derneği Başkanı Alpay Hacıoğlu’nun 11 Mart’ta yapılacak kongrede yeniden aday olacağı öğrenildi.
İlk kez yapılan kongrede oldukça iddialı bir çıkış yaparak Ahmet Pekin’in karşısında yer alan Alpay Hacıoğlu, o seçimleri 14 oyla kaybetmişti
edinilen bilgilerde 11 Mart Tarihinde ikincisi gerçekleştirirlecek Kocaeli Emlakçılar odası Başkanlığı için tekrar aday olacağı belirtilen Kocaeli Emlakçılar Derneği başkanı Alpay Hacıoğlu’na Darıca ve Gebze’den de destek verileceği kaydedildi.
Darıca’daki destekçilerinden olan Karlıdağ Emlak’ın sahibi Yusuf Karlıdağ, mart ayında yapılacak kongrede bir çok meslektaşı gibi Alpay Hacıoğlu’na destek verceklerini ve bu defa kazanacaklarına inandıklarını belirtti