Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi, 'Evde Bakım'da marka oldu

Darıca Farabi Devlet Hastanesi sağlık sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Darıca Farabi Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmeti ile yaklaşık 900 hastaya hizmet ediyor.

Farabi, 'Evde Bakım'da marka oldu
23 Ağustos 2016 - 18:46
Kocaeli genelinde en kalabalık hasta kaydı ile az sayıda fedakar personeli ile 24 saat hastaların hizmetinde olan sağlık ekibi, hastalardan tam not alıyorlar. Darıca’da  kayıtlı bulunan hastaları için seferber olan evde bakım ekibinin çalışma saati oldukça yoğun. Sağlık ekibi, Hafta içi hizmet veren ekip hastalara istedikleri zaman ulaşmaları için kendi cep numaralarını bile veriyorlar. Acil durumlarda hastaların şeker, tansiyon ölçümü, kan tahlili, serum gibi bir çok müdahaleyi yerinde yapan ekip, gerektiği takdirde hastanın hastaneye sevk işlemlerine yardımcı oluyorlar. 
Sayıları az olsa da hizmet aşkları büyük olan evde hizmet birimi kurulduğu günden bu güne bayram tatillerinde bile çalışarak, insan sağlığına verdikleri değeri kanıtlıyorlar. Kurulduğu günden bu yana hastalardan aldıkları teşekkür dilekçelerinin sayısı oldukça fazla. 
Maddi durumu iyi olamayan yardıma muhtaç hastalar için gerekli kamu kurumlarına müracaatta bulunan ekiplerden yardım alabilmek için 444 3 833 0262 656 43 45 - 0262 656 43 46  Dahili 1566 Nolu telefondan ulaşmanız yeterli. Yapmış oldukları hizmetin yanında aldıkları hayır duası ise onlar için yeterli olduğunu dile getiriyorlar.