Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AKP'yi sandığa gömeceğiz

MHP Darıca İlçe Başkanı Fatih Kürşat Demir önceki akşam bir basın toplantısı düzenledi. Demir gazetecilere yaptığı açıklamada son günlerde yaşanan olaylara da değindi.

AKP'yi sandığa gömeceğiz
25 Şubat 2015 - 09:20
Milliyetçi Hareket Partisi Darıca İlçe Teşkilatı önceki akşam ilçe teşkilatında basın açıklaması yaptı. Basın toplantısına MHP Darıca İlçe Başkanı F.Kürşat DEMİR, İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri ve ilçe Yöneticileri katıldı. Toplantı Ege Üniversitesi’nde öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için okunan Fatiha ile başlandı.
 
İlçe Başkanı Demir gazetecilere yaptığı açıklamada son günlerde yapılan olayların bir tahrik süreci olduğunu, bu tahrik sürecini AKP’nin ateşlediğini ileri sürdü. Demir açıklamasının devamında ‘’Ancak biz bu süreci sükunetle götüreceğiz. Önümüzde seçimler var. 7 Haziran’da bu iktidarı sandığa gömeceğiz. Son günlerde Darıca’da meydana gelen olaylar tamamen bizim kontrolümüz dışında olan olaylardır. Biz genel merkeze bağlıyız. Olaylar karşısında sabrımızı koruyoruz. Seçimler için çalışmaktayız. Hızlı bir şekilde seçimlere girip, iktidar partisini sandığa gömeceğiz, açıklamasını yaptı.