Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tunçel'den duygusal açıklama!

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, 4.Olağan Kongre sürecini değerlendirdiği toplantıda, partinin başarısında kadınların büyük payı olduğunu söyleyerek, "Beşik de sallarız siyaset de yaparız" dedi.

Tunçel'den duygusal açıklama!
09 Ocak 2015 - 14:29
 AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, ilçe kadın kolları kongrelerini değerlendirmek üzere basın açıklaması düzenledi. Toplantıda ilçe kadın kolları başkanları ve adayları hazır bulundu. Tuncel, ilçe kadın kolları kongrelerinin 10 ve 25 Ocak tarihleri arasında gerçekleştikten sonra il kadın kolları kongresinin gerçekleşeceğini ve ardından da teşkilat olarak genel seçimlere odaklanacaklarını söyledi. AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Gönül'ün basın bildirisini okuyan Tuncel, "Beşik de sallarız siyaset de yaparız" dedi.
 
'EN ÖNEMLİ GÜÇ'
AKP Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül'ün basın bildirisinden demeçlerde okuyan Tuncel, "Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç hiç kuşkusuz kadınlarımızdır. Partinin her kademesinde yer alan kadınlar, siyasetin nesnesi değil öznesi olduklarını göstermişlerdir. Kadın kolları olarak yapacağız 4.Olağan Kongremizden sonra daha da güçlenerek çıkacağız" dedi. Gönül'ün basın bildirisini okuduktan sonra kısa bir konuşmada gerçekleştiren Tuncel, "Yarın Darıca ile başlayacağımız kongrelerimiz 25'inde son bulacak. Hepinizi bu katılıma bekliyoruz. Diğer ilçelerimiz zaten salonlarını dolduracaktır. Son olarak şunu da söylemek istiyorum, beşik de sallarız siyaset de yaparız" sözlerini dile getirdi. Tuncel, 11 Ocak tarihinde Başbakan Davutoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek olan Antalya İl Başkanlığı kongresinde görev alacak olmasından dolayı Dilovası ilçe kadın kolları kongresine katılmayacağını da duyurdu.