Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun!

85 yıllık köklü tarihi olan uluçınarımız Darıca Gençlerbirliği, son gün olan 31 Ocak gününde transfer tahtasını açamadı. Temsilcimiz alt yapılı rotasyonlu kadrosuyla ligin ikinci yarısına devam edecek.

Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun!
01 Şubat 2019 - 00:04
 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B'yi zor günler bekliyor. Darıca G.B A.Ş'yi satın alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov ve ekibi, 31 Ocak günü son gün olan transfer tahtasını açamadı. Sarı – Yeşilli temsilcimiz ligde 15 kişi ile mücadele edecek. Transfer yasağını kaldırmak için akşam saatlerinde toplanan Sarı -Yeşil renklere bağlı olan taraftarların girişimleri sonuç vermedi ve ekibimiz alt yapılı rotasyonlu kadrosuyla ligin ikinci yarısına devam edecek.
 
TRANSFER TAHTASI AÇILAMADI!
85 yıllık çınar Darıca G.B'nin geldiği durum tüm Darıca taraftarlarını oldukça üzdü. Dün gece bir basın açıklaması yapan Darıca G.B Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin, koca camiayı bu hale getirenlerden hesap soracaklarını ifade etti. Öte yandan taraftarlar sosyal medya üzerinden  Darıca G.B A.Ş'yi satın alan Azerbaycanlı işadamı Rauf İsmayilov'u, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ve Darıca G.B eski Başkanı Mücahid Vural'ı eleştirirken, Sarı – Yeşil renklere gönül verenlerin bir imza kampanyası düzenleyecekleri öğrenildi.