Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Keçi eti sert geldi!

Ankara'da keçileri kaçırdık. Bu iş play-off'a kalacak gibi

Keçi eti sert geldi!
25 Mart 2013 - 09:28
 Darıca Gençlerbirliği kan kaybetmeye Ankara'da da devam etti. Sarı-Yeşilli ekip, Keçiörengücü'ne her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Altınordu'nun 3 puan gerisine düşen Darıca şampiyonluk şansını tehlikeye attı.
Darıca G.B.'ye bir haller oldu. Son haftalarda aldığı beraberliklerle tepki çeken ve geçen hafta liderlik koltuğunu Altınordu'ya kaptıran sarı-yeşilli ekip, kazanmaktan başka şansı olmadığı maçta Keçiörengücü'ne teslim oldu: 2-0. Oysa ki bu maçı çıkış noktası olarak gören sarı-yeşilli ekip, Aktepe Stadı'nda şampiyonluğa oynayan bir takım görüntüsünden uzak bir performans çizdi. Maça bir türlü konsantre olamayan Darıca, 20. dakikada Ünal'ın golüne engel olamadı. Pozisyona girmekte dahi zorlanan sarı-yeşilli ekip devreyi bu şekilde kapattı. 
 
RAKİP 65'DA 10 KİŞİ KALDI
Teknik Direktör Mehmet Kaya ikinci yarıya iki oyuncu değişiklikle başladı. Galip'in yerine İbrahim Akdağ, İbrahim Yılmaz'ın yerine de Murat Akgül ikinci yarıda forma giydi. Ancak değişen olmadı ve üstelik ev sahibi takım 50. dakikada Yıldıray'la skoru 2-0'a getirdi. 66. dakikada Yıldıray'ın ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesiyle umutlanan ve hiç değilse 1 puan koparmak isteyen sarı-yeşilli takım ne yazık ki yerinde saydı ve maç Keçiörengücü'nün 2-0 galibiyetiyle sona erdi.
 
4 MAÇTA 9 PUAN GİTTİ
Kötü gidişine 'dur' diyemeyen Darıca G.B.   son 4 maçta 9 puan kaybetti. Altınordu'nun Bursa deplasmanında Oyak Renault'u yenmesiyle iyice çıkmaza giren sarı-yeşilli ekip, İzmir ekibinin 3 puan gerisine düştü.