Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUZU ÇEVİRMENİN ADRESİ "EYLÜL ZAMAN'I" AÇILDI

Pınar Şenol ve Çiğdem Altay ortaklığında işletilen, ve Gebze merkezde "Kuzu Çevirme"nin adresi haline gelen "Eylül Zaman'ı Cafe Restaurant" büyük katılımla hizmete açıldı.

KUZU ÇEVİRMENİN ADRESİ "EYLÜL ZAMAN'I" AÇILDI
28 Ocak 2013 - 11:46
 Eylül Zaman'ı Cafe Restaurant Güzeller Mahallesi Şehit Mevlüd Duru Cad. No:31 (Metin Oktay Stad'ı karşısı) adresinde açıldı. Açılışta işletme sahipleri olan Çiğdem Altay ve Pınar Şenol şık kıyafetleri ve davetlileri girişte mütevazi karşılamalarıyla dikkat çektiler.Açılış kurdelesini Gebze Belediye Başkan vekili Ahmet Kısbet, CHP Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Musa Haydaroğlu, BDP Gebze İlçe Başkanı Baki Erdoğan, AK Parti İlçe Başkan vekili Hasan Özdemir, birlikte kestiler. 
 
Açılış konuşmasını Ahmet Kısbet yaptı
Açılışta bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Kısbet "Gebzemiz lezzet noktasında yeni bir adrese daha sahip oldu. Böylesi bir adresin açılışını yapmaktan memnuniyet duydum. İş yeri Sahiplerine ve Gebze halkımıza bu mekan hayırlı uğurlu olsun" dedi.
 
Kuzu başında poz verdiler
Açılış'ta Gebze Belediye Başkan vekili Ahmet Kısbet, CHP Gebze ilçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Musa Haydaroğlu, AK Parti İlçe Başkan vekili Hasan Özdemir ocakta pişmiş kuzu başına geçerek birlikte poz verip daha sonra ise kendilerine ikram edilen kuzu etinin lezzetini tatdılar.
 
Her kesimden isim ordaydı
Açılışa diğer katılanlar ise AK Parti Gebze İlçe yöneticileri Mustafa Yıldıztekin, CHP Çayırova İlçe yöneticisi Ünal Ateş, KİMEDER (Kocaeli İnşaatçılar, Müteahhitler ve Emlakçılar Derneği) Başkanı ve Gebze Belediyesi eski başkan vekili Zeki Gedikoğlu, CHP Gebze eski İlçe yöneticisi Sait Aydın, Nurettin Canpolat, AK Parti Gençlik Kollarından Ali Duru Malkoç, Erkan Ergül, Erdeniz Ekinci, Turizm işletmecisi Hakan Canyürek, Gebze ve bölgesi'nin tanınmış simalarından Turgut ve Kenan Koç kardeşler, Gebze Ülkem İlköğretim Okulu Müdürü Alaybey Seymen ve çok sayıda davetli katıldılar.
 
İşletme sahiplerinden hem teşekkür hem açıklama
Eylül Zaman'ı Cafe Restaurant ortakları Pınar Şenol ile Çiğdem Altay açılışa katılarak kendilerini bu güzel günde yanlız bıralmayan başta Gebze Belediye Başkan Vekili Ahmet Kısbet,olmak üzere tüm herkese teşekkür ettiklerini ifade ederek, gazetecilerin mekanla alakalı sorularını "Bu İşletmenin en büyük farkının geniş bir ocak'ta yani "Kuzu Çevirme yaklaşık 200 cm genişliğinde ve 80 cm derinliğinde ocakta pişirilir. Kuzunun takılacağı şiş yaklaşık 2,5 metre olup meşe odunu közünde çevriliyor. Çevirme küçükbaş hayvanlardan yapılır. Kuzu, koyun, keçi, seyis gibi hayvanlar kebap için kullanılabilir. Kuzu çevirmenin yanında işletmemizde Çiğer şiş, Kuzu şiş, Güveçte et sote, Köfte, Urfa, Adana, Patlican Kebap, Domatesli Kebap, Ali Nazik, Sarma Beyti, Kebaptan İskender, Karışık Kebap, Tavuk Şiş, Kömürde Piliç Çevirme, Kanat Izgara, Mantarlı Körü, Soslu Tavuk, Künefe çeşitlerimiz bulunmaktadır. Bu çeşitlerimizle Gebze ve çevresinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” şeklinde cevapladılar.