Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli'de İlçe Başkanları toplandı

MHP Kocaeli’de İlçe Başkanları toplandı.

MHP Kocaeli'de İlçe Başkanları toplandı
25 Eylül 2017 - 09:26
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Öncülüğünde organize edilen MHP Kocaeli İlçe Başkanları toplantısına MHP Körfez İlçe Başkanlığı ev sahipliği yaptı. Tütünçiftlik de yapılan toplantıya 12 İlçe başkanı eşlik etti. MHP Gebze’den İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Başkan Vekili Mehmet Doğan, MHP Gebze İlçe Sekreteri Erdal Kabaca ve MHP Gebze İlçe Muhasibi Dilaver Ağaoğlu da toplantıda ki yerlerini aldılar. Gündeme dair konuların masaya yatırıldığı toplantıda, parti çalışmaları da ele alındı.
 
 TEOG’UN KALDIRILMASINA DESTEK 
Başkan Ünlü, TEOG’un kaldırılmasını değerlendirerek, “TEOG çocuklarda büyük bir strese neden olduğu gibi ailelerin bütçesine de yük oluyordu. Kaldırılması önemli. Kaldırıldı ama ne yapılacak sorusunun cevabı açıkta bekleniyor. İnanıyoruz ki bu konuda değerlendirme yapılacaktır” dedi. Ünlü, 40×40 programı takvimini de açıkladı. Dünya ve ülke gündemini de değerlendiren MHP İl Başkanı Ünlü şunları söyledi:  
 
DURUŞUMUZ NET 
"Irak’ın toprak bütünlüğü bozulamayacak, lrak Türkmenleri yok sayılamayacak. Irak Temsilciler Meclisi'nin 12 Eylül’de almış olduğu referandumun yasa dışı olduğuna dair kararı hayırlı ve olumludur. Terörün her türlüsü karşısında duruşumuz nettir. Özellikle FETÖ’nün uzantıları ve izdüşümlerinin tamamen temizlenmesine verdiğimiz destek devam edecek. Şunu açıklıkla ifade etmeliyim ki FETÖ’nün önemli merkezlerinden biri olan Kocaeli’de arınma henüz tam olarak sağlanamadı. İktidar partisinin yerel temsilcilerinin bu konuda daha kararlı adımlar atmasını bekliyoruz. Bu konuda bize düşen ne varsa her zaman gerekeni yapmaya hazırız.”  
 
MHP 40X40 PROGRAMI 
22 Eylül Cuma Kartepe 29 Eylül Cuma Dilovası 6 Ekim Cuma Kandıra 13 Ekim Başiskele 20 Ekim Cuma Karamürsel 27 Ekim Cuma İzmit 3 Kasım Cuma Gebze 10 Kasım Cuma Darıca 17 Kasım Cuma Derince 24 Kasım Cuma Kartepe