Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polis yelekleri giyerek gasp yaptılar

ÖZEL HABER - Dün akşam saatlerinde Bayrampaşa’dan Darıca’ya gelen G.M. ve arkadaşı, burada satın alacakları lüks bir otomobilin sahipleriyle boş arazide buluştu. İki tarafın konuştukları sırada yanlarına gelen polis yeleği giymiş iki kişi kimlik kontrolünün ardından G.M. ve arakadaşına göz yaşartıcı sprey sıktı. Mağdurlara ait lüks otomobilin parası olan 115 bin TL’yi de alarak olay yerinden kaçan sahte polisler ile 1 kişi daha sonra Körfez İlçesi’nde polis tarafından yakalanarak göz altına al

Polis yelekleri giyerek gasp yaptılar
05 Ekim 2018 - 17:16

Darıca Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki boş bir arazide dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Bayrampaşa’dan gelerek daha önceden anlaştıkları lüks bir otomobilin sözde sahipleriyle buluşan G.M. ve 1 arakadaşı satın alacakları otomobilin parası olan 115 Bin TL’yi araçlarında bırakarak alım satım ile ilgili iki kişiyle pazarlığa başladılar. Bu sırada yanlarına polis yeleği giymiş iki kişi daha gelerek sözde kimlik kontrolü yaptı. Bir süre sonra başlayan tartışmanın ardından sahte polisler G.M. ve arkadaşının gözüne sprey sıkarak etkisiz hale getirdil. Bu sırada araçta bulunan 115 Bin TL.’yi de alan sahte polisler ile bir kişi geldikleri otomobille olay yerinden uzaklaştılar. 

G.M. ve arkadaşı yakındaki bir özel hastaneye giderek tedavi altına alınırken, polisin yaptığı sıkı takip sonrası  Körfez ilçesi’nde durdurulan zanlılara ait araçta bulunan 3 kişi göz altına alındı. Yapılan aramada araç içerisinde polis yelekleri ile birlikte 115. Bin TL.’de ele geçirildi.. 

Polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştirirken zanlıların mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.