Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca ve MHP Darıca buluştu

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün'ü ziyaret etti.

Ak Parti Darıca ve MHP Darıca buluştu
16 Ocak 2019 - 10:50
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, hafta sonu adaylığının açıklanması sonrasında saha çalışmalarını hızlandırdı. Muzaffer Bıyık, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, SKM Başkanı Feramuz Sağlam ve ilçe yöneticileri ile birlikte MHP Darıca İlçe Teşkilatı'na ziyaret gerçekleştirdi.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Muzaffer Bıyık'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
 
HALKIMIZ CEVABI VERECEKTİR
Ziyaretinde Cumhur İttifakı birlikteliğinin önemine değinen AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Bu birliktelik ülkenin ve milletin bekası için önemli” mesajını verdi. Bıyık, “Ülkenin, milletin, devletin bekası konusunda birlikte yol yürüyen Cumhur İttifakı, bu seçimlerden başarı ile çıkacaktır. Milletimiz 24 Haziran’da olduğu gibi onlara en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir” dedi. Ziyarette ayrıca seçim süresince birlikte gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu