Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Final Okulları'nın Veli Toplantısı'na yoğun ilgi

Darıca Final Okulları 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1.Genel Veli toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya yoğun ilgi oldu

Final Okulları'nın Veli Toplantısı'na yoğun ilgi
22 Eylül 2019 - 17:09

Darıca Final Okulları 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1.Genel Veli toplantısını gerçekleştirdi.

Okulun Konferans Salonunda Edebiyat Öğretmeni Esmeray Tunca’nın sunumu ile başlayan toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından rehber öğretmenleri, Benan Ergün ve Fahriye Unutmaz tarafından Okul Rehberlik İşleyişi hakkında bilgi verildi.

Yabancı Diller Bölüm Koordinatörü Melek Kaya Final Okullarında Yabancı Dil Öğretiminde 6 prensipten bahsederek velilere İngilizce-Fransızca ve Almanca eğitimleri hakkında kısaca bilgiler verdi. Müzik Öğretmeni Tayfur Güçlü, bu yıl okulda başlanacak Enstrüman Eğitimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Nihal Yalçın Sarıkaya Bilişim Teknolojileri dersi Final Maker Eğitim Sistemi hakkında bilgi verdi. Okulun Anadolu Lisesi Müdürü Şevket Ababay ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Nihal Yalçın Sarıkaya tarafından veli-öğretmen iletişimi için AKBİM OBS Veli bilgilendirme sistemi ile ilgili velilere sunum yaptılar.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya; Kuşaklar ve Özellikleri, 2. Sınıflardan 12. Sınıflara kadar Öğrenci Öğrenme Stilleri ve Sınıf Sınıf Sonuçları, Aile Tipleri ve Öğrencinin öğrenim sürecine etkileri ile ilgili velilerin yoğun ilgi ve merakla izledikleri bir seminer gerçekleştirdi.

Okul Aile Birliği seçiminin de yapıldığı toplantıda ,kadro tanıtımı yapılarak veliler ve sınıf öğretmenleri eşliğinde sınıf toplantılarını gerçekleştirdiler.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıdan veliler ;memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.