Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Trafik Haftası etkinleri başladı

Trafik Haftası nedeniyle Darıca Ressam Osman Hamdibey  İlkokululu’nda düzenlenen etkinlikte ‘’Trafik’’ konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere bisiklet hediye edildi.

Trafik Haftası etkinleri başladı
13 Mayıs 2018 - 19:09

 Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, okul müdürleri ve öğretmenlerin katıldığı Trafik haftası etkinliklerinde, Kaymakam öMER karaman, trafik kurallarının önemine değindiği konuşmasında , geleceğin büyükleri olan çocuklara trafikte olması gereken kural ve davranışların küçük yaşlarda işlenmesi, kalıcı hale gelmesi amacıyla eğitimin sürekli hale getirilmesinin gerektiği hatırlatmasında bulunurken, Darıca Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği’nden bir yetkilinin yaptığı açıklamada bir önceki yıla göre Darıca’daki trafik kazalarında yüzde 25 azalma olduğuna dikkat çekildi.. 

Etkinliğin ardından Trafik konulu şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere Darıca belediyesi tarafından hediye edilen bisikletler verildi.

Birinci, ikinci ve üçüncülere verilen bisiklet ödülerini, Kaymakam ömer Karaman, Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ve Milli eğitim mÜDÜRÜ ismail Oğuz verdi.


POLİS KAZADA YARALANANLARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Diğer yandan, Darıca Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği Personeli, Trafik Haftası nedeniyle Farabi devlet Hastanesi’ne giderek, trafik kazasında yaralanarak tedavi altında olan hastalrı ziyaret ettiler. Ziyaretlerde geçmiş olsun dileklerini sunan trafik ekipleri, daha sonra Yaklaşık olarak 11 gün önce geçirdiği trafik kazası nedeniyle ağır şeklide yaralanarak Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Özkan’a ziyaret ederek son durumu hakkında bilgi aldılar