Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da güreş sevdası!

Ata sporumuz güreş Darıca’daki güreş severlerin gözlerinin pasını silmeye hazırlanıyor.

Darıca'da güreş sevdası!
13 Haziran 2017 - 12:15
Darıca ilçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve çalışmalarını sürdüren güreş takımı, yeni oluşumuyla şimdiden dikkatleri çekmeyi başardı. Er meydanına çıkmak için gün sayan minik pehlivanların antrenörlüğünü Mehmet Altay yaparken, eski bir güreşçi olan Darıca Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Ferhat Gümüştekin de pehlivanlarla yakından ilgileniyor.
 
DEMİRTAŞ’TAN GÜREŞ’E DESTEK
Milli takımda antrenörlük yaptığı dönemden öğrencisi olan Mehmet Altay’ın çalıştırdığı güreş takımının büyük şans olduğunu kaydeden Gümüştekin, ‘’Ne kadar çok çocuğumuzu spora kazandırırsak geleceğimiz bir o kadar temiz olur. 
Biz Darıca ailesi olarak çok şanslıyız. Şükrü Karabacak gibi sporcu kimliğiyle üstün başarılar yakalamış bir başkanımız var’’dedi. Öte yandan güreş takımına Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’ın sponsorluk desteği verdiği öğrenildi. Metehan İnşaat olarak spora destek veren Demirtaş’a teşekkür eden Gümüştekin, ‘’Lokman Demirtaş kardeşime bu mübarek ayda ata sporumuza verdiği kıymetli destekten dolayı teşekkür ederim’’dedi.