Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

HDP'li Gülüm Darıca pazarını gezdi

HDP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Züleyha Gülüm seçim çalışmaları kapsamında Darıca salı pazarında esnaf ve halkla bir araya geldi.

HDP'li Gülüm Darıca pazarını gezdi
07 Mart 2019 - 08:48
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Züleyha Gülüm, Darıca pazarında yurttaşlarla bir araya geldi. Pazar gezisine HDP İl Eş Başkanı Şahabettin Işık ve HDP Darıca İlçe Örgütü yöneticilkeri de eşlik etti. Pazar esnafı ekonomik krizden şikayetçi olurken, Züleyha Gülüm tarıma, çiftçiye ve esnafa büyük destekler sanğanacağını ifade etti.
“YOKSULLUK BİR KADER DEĞİL”
Öncelikli hedeflerinin yoksullukla mücadele olacağının altını çizen Gülüm, yoksulluğun bir kader olmadığını siyasi iktidarın bir politikası olduğuna vurgu yaptı. Gülüm, “Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikle kadınların yoksulluğu ile mücadele edeceğiz Yoksulluğu ortadan kaldıracağız ve halkın refah içerisinde yaşamasını sağlayacağız” diye konuştu. Ucuz ve sağlıklı gıdaya erişimin ancak HDPli belediyelerle mümkün olacağını ifade eden Züleyha Gülüm, “Rant için değil, halkla birlikte ve halk için belediyecilik anlayışından yanayız. Birlikte demokrasiye gitmek için Kocaeli Büyükşehir’de oylarınızı HDP’ye verin. İçinizi ferah tutun. Bu kriz, bu yoksulluk ancak HDP ile aşılabilir” dedi.