Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'da devir teslim heyecanı yaşandı

CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda devir teslim heyecanı yaşandı. Çiçeği burnunda ilçe başkanı Gökhan Aktaş, görevi önceki dönem ilçe başkanı Gürel Yıldırım’dan devraldı.

CHP Darıca'da devir teslim heyecanı yaşandı
24 Aralık 2019 - 22:33

Gebze Adliyesi’ndeki ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını alan CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Darıca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen törenle görevini resmen devraldı. Programa partililerin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlenirken, törende açıklamalarda bulunan Gürel Yıldırım, “Geride bıraktığım görevimin hayatım boyunca onurunu taşıyacağım. Elimden geldiği kadar doğru bildiklerimi yapmaya çalıştım. Doğrusuyla, yanlışıyla tüm süreci üstleniyorum. Genel kurul iradesi Gökhan Bey ve arkadaşlarına görev verdi. Örgütün biraz derlenmeye toparlanmaya ihtiyacı var. Sembolik olarak partinin anahtarlarını Gökhan kardeşime teslim ediyorum” dedi.

“BEMBEYAZ SAYFA AÇIYORUZ”
Yıldırım’ın ardından söz alan CHP Darıca İlçe Başkanı Aktaş ise şunları dile getirdi; “Çok uzun zaman bir maraton yaşadık. Çabalarımızı daha da ileri evriltebilmek adına geçmişin bütün hesaplarını kapatıyoruz. Bugün hep beraber bembeyaz bir sayfa açıyoruz. CHP, Darıca’da iktidar olana dek hiç kimse herhangi biri hakkında olumsuz bir şey söylemesin. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Partinin her ferdi CHP’nin başarısı için çalışmalıdır.

“EMANETİNİZİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”
Ben naçizane bir kardeşiniz olarak bu görevi devraldım. Bizler burada emanetçiyiz. Burası kurumsal kimliği taşıyan bir yapı. Hiç kimsenin gözü arkada kalmasın. Görevde olduğumuz süre boyunca emanetinize sahip çıkacağız. Emanetinizi daha ileri taşımak için mücadeleden geri durmayacağız. Şimdi asıl iş başlıyor. Hızlıca görev dağılımı yapacağız ve akabinde mahallelere ineceğiz. Örgütün içinde görev almak isteyen kim varsa biz o arkadaşlarımızı başımızın tacı yapacağız. Bizlerle beraber omuz omuza bu mücadelede var olun istiyoruz.”