Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mehmet Ali Okur'un Gebze mesaisi yoğun geçti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, gün boyu temaslarda bulunarak tüm gününü Gebze’de geçirdi.

Mehmet Ali Okur'un Gebze mesaisi yoğun geçti
18 Kasım 2012 - 09:20
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, TBMM çalışmalardan arta kalan zamanında her fırsatta Gebze ve bölgesine gelerek zamanını vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Okur, sabah programına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte, Gebze İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başladı. İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yöneticilerle görüşen Okur, çalışmalar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Cuma namazı için Gaziler Mahallesi Karakoyunlu Camii’ne geçen Okur namaz sonrasında, Hakk'ın rahmetine kavuşan Tukezban Uzunçayır'ın cenaze namazını kılarak yakınlarına başsağlığı diledi.
Namaz sonrası bölge de bulunan mahalle sakinleri ve esnaflarla sohbet eden Okur, yapılan ve yapılacak çalışmalar ile devam eden anayasa çalışmaları hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Okur ayrıca yapımı devam eden Fatih Devlet Hastanesi ile alakalı olarak “prefabrik yapı hızla devam ediyor yakın zamanda acil ve poliklinik bölümleri bitmiş olacak, biter bitmez hemen yıkım işlemi gerçekleştirilerek inşaat başlayacaktır” dedi. 
Okur, Gebze programının devamında Gebze Mustafapaşa Mahallesi Muhtarı Ayhan Baş'ın abisi ve Gebze’li esnaflarımızdan Aydın Baş'ın babasının vefatı nedeni ile taziye ziyaretinde bulundu. Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur Gebze programının sonunda, Osman Yılmaz mahallesinde ikamet etmekte olan Lösemi hastası Yeşim'i ziyaret ederek ailesinden Yeşim ile alakalı bilgi aldı, küçük kıza acil şifalar dileyerek her zaman ailenin yanında olacağını belirtti.