Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli'de terfi alan hakim ve savcılar

HSYK'nın açıkladığı hakim ve savcılarla ilgili yükselme kararına göre ilimizden 6 hakim ve savcı terfi etti.

Kocaeli'de terfi alan hakim ve savcılar
03 Aralık 2014 - 10:04
 Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK), Ağustos 2014 dönemi sonuna kadar sürelerini bitirerek yükselmelerine karar verilen hakim ve savcılarla ilgili kararı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yükselmelerine karar verilenler arasında, adli yargı hakim, başsavcı ve savcıları ile idari yargı hakimleri yer aldı.
 
KOCAELİ’DE 6 YÜKSELME
HSYK’nın kararı sonrasında terfi eden hakim ve savcılar arasında Kocaeli’den altı hakim ve savcı yer aldı. Gölcük Hakimleri Sinan Kurar ve Burcu Zengin Alarslan, adli yargı hakim sınıfında 5’inci dereceden mümtazen yükselmeye layık görüldü. Adli yargı savcı sınıfında ise Gölcük Savcısı Bülent Elibol, 3’üncü dereceden yükselmeye layık görüldü. Körfez Savcısı Necati Kurçenli ise 5’inci derece mümtazen yükselmeye layık görülen savcılar arasında yer aldı. Karamürsel Savcısı Uygur Kaan Arısoy ise 7. derecede mümtazen yükselmeye layık görüldü.
 
İDARİ YARGIDA 1 İSİM
İdari yargı sınıfında Kocaeli İdare Mahkemesi Üyesi Cüneyt Uyar, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından 4’ncü derecede mümtazen yükselmeye layık görüldü.