Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Konak Hastanesi'nden öğrencilere El Hijyeni eğitimi

Konak Hastanesi ve Asaf Koleji; el hijyeni eğitiminde buluştu.

Konak Hastanesi'nden öğrencilere El Hijyeni eğitimi
13 Mart 2020 - 14:30
Konak Hastanesi güncel sağlık bilgilerini takip etmeye ve bilgileri kent ile paylaşmaya devam ediyor. Dünyayı tehdit altına alan ve enfeksiyon hastalıklarından korunmanın temelinde el hijyeni yatmaktadır. Bu bu bilinç ile 2016 yılında ‘ Temiz Eller Sağlıklı Nesiller ‘projesi ile yola çıkan Konak Hastanesi şimdiye kadar kentte 3 binden fazla anaokulu öğrencisine eğitim vermiş bulunup hız kesmeden yoluna devam etmektedir. 
Konak Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Tuğba Doğancı Karacan’ın Asaf Koleji Derince Kampüsünde gerçekleştirdiği eğitimde gündemde yer alan corona virüs ve diğer hastalıklardan korunmak için öğrencilere doğru el yıkama eğitimi verildi. Öğrenciler ,El yıkama tekniklerini heyecanla dinlediler. Sevimli miniklerin art arta sordukları sorular cevaplandı 
Dünyayı saran virüsler dolayısıyla el hijyeni üzerine dikkat çeken eğitimde ,video ve uygulamalı eğitim verilen  etkinlikte; toplumsal hijyen bilincinin oluşması ve sürdürülebilir olmasının çocuklara verilecek eğitimlerle gerçekleşeceği üzerinde duruldu.