Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TELEKOM'un akülerini çalan hırsızlar tutuklandı

Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Ekipleri, TELEKOM’a ait Erişim Kabinlerinden 8 adet akü çalan şüphelileri yakaladı. Mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TELEKOM'un akülerini çalan hırsızlar tutuklandı
18 Haziran 2019 - 22:48

Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Ekipleri, geçtiğimiz perşembe günü TELEKOM çalışanlarının yaptıkları hırsızlık ihbarını değerlendirerek çalışma başlattı.

Şikayetlerinde Kazım Karabekir Mahallesi ’ndeki TELEKOM’a ait Erişim Kabinlerine bakım yapmak için geldiklerinde elinde tornavida bulunan 2 erkek şahısla karşılaştıklarını ifade eden TELEKOM Arıza Tespit Ekibi çalışanları, daha sonra  2 şahsın bir otomobile binerek olay yerinden uzaklaştıklarını belirttiler.

Bölgedeki güvenlik kamerası ve MOBESE Kayıtlarını inceleyen polis, araç plakasından yola çıkarak sahibi F.B.’yi önceki gün göz altına aldı. F.B. olayın meydana geldiği tarihte aracının D.Ç. isimli bir arkadaşında olduğunu belirterek suçsuz olduğunu söyledi.

Yapılan çalışmaların ardından  polis, D.Ç. ile birlikte göz altına alınan G.H.’nin TELEKOM’a ait 8 aküyü çaldıklarını tespit etti. Mahkemeye çıkarılan her iki şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.