Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kadın sürücü tribünlere girdi

Darıca’da meydana gelen ilginç kazada, içerisinde on yaşındaki oğlunun da bulunduğu aracıyla seyahat eden bayan sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarındaki stadın tribünlerine girdi.

 Kadın sürücü tribünlere girdi
22 Ocak 2015 - 17:40
Tuzla Caddesi  üzerinde bulunan ve Darıca’daki tüm amatör kulüplerin maç yaptığı Nenehatun Stadı önünde bir süre önce çöken ve bu nedenle kapatılan kaldırım nedeniyle  yayalar araçların geçtiği yolu kullanmak zorunda kalıyordu. Yaklaşık olarak bir hafta önce yayalara kapatılan kaldırım, araç sürücülerine de zor anlar yaşatırken, beklenen ve ‘’geliyorum’’ diyen kaza, dün geldi.
Ümmühan Kondu’nun (40), kullandığı  ve içerisinde on yaşındaki oğlu Mehmet Ali Kondu’nun da bulunduğu  41.TH.427 plakalı panelvan araç, Tuzla Caddesi üzerinden Bayramoğlu istikametine giderken, yol kenarındaki Nenehatun Stadı’nın tirübünlerine girerek seyirci koltuklarının üzerine düştü.
 
Anne ve oğlunu Allah korudu
Görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, yaklaşık olarak bir hafta önce çöken ve bir türlü yapılmayan kaldırımı bu nedenle kullanamayan 2 yayaya çarpmamak için direksiyonunu kıran bayan sürücü Ümmühan Kondu’nun bir anda  araç hakimiyetini kaybettiği ve bu nedenle trübünlere uçtuğu ifade edildi.
Kazada anne ve oğlu Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken her iki kişinin de burnunun dahi kanamadığı belirtildi. Akşam saatlerinde meydana gelen kaza sırasında her hangi bir müsabakanın olmayışı olası bir faciayı önlerken, ters dönen araçta büyük çaplı  maddi hasar meydana geldi.
 
Gazetemiz uyarmıştı
Gazetemiz Nenehatun Stadı’nda meydana gelen kazadan bir hafta önce yetkilileri uyarmış ve olası bir tehlikenin önüne geçilmesi için yetkilileri uyarmıştı.
16 Ocak 2015 tarihinde birinci sayfadan, ‘’Tuzla Caddesi’nde yol çöktü!’’ başlığıyla haberi okuyucularına duyuran gazetemizi ilgililer dikkate almamıştı.