Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erzurum maçını, Gebze Stadı'nda oynayacağız

16 Aralık Pazar günü Erzurum BŞB takımı ile zorlu bir mücadeleye tutuşacak olan Darıca GB’nin bu maçı Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynaması bekleniyor.

Erzurum maçını, Gebze Stadı'nda oynayacağız
07 Aralık 2012 - 07:20
 GEBZE, DARICA’YI DESTEKLEYECEK
Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Darıca GB, Altınordu yenilgisinin ardından üst üste sahasında oynayacak. Bu hafta Yozgatspor’u konuk edecek olan sarı-yeşilli temsilcimiz, önümüzdeki hafta sonunda da Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Darıca GB gibi 2. Lig’e çıkma mücadelesi veren Erzurum temsilcisinin bu maçta hemşehrilerden büyük destek görmesi bekleniyor. Darıca’nın iç saha maçlarını yakın takibe alan Gebzeli sporseverlerin de bu zorlu maçta Darıca GB’ye tam destek vermesi bekleniyor.
 
KARABACAK ONAYLADI
Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Erzurum maçında hemşehrilerinin memleketlerinin takımına destek vermek isteyebileceğini belirterek, “Bu konuda kimsenin çok rahatsızlık duymasına, eleştiri yapmasına da gerek yok. İnsanlar doydukları yerin takımına sahip çıkarken, doğdukları yerin takımına da özlem duyup, destek vermek isteyebilirler. Kavgasız-gürültüsüz, kötü söz söylenmeden olacaksa herkes istediği takımı destekleyebilir. Biz Erzurum BŞB takımı ile oynayacağımız, grubumuzun zorlu maçında, tribünlerin dolması ve hemşehrilerin daha rahat ortamda maç izlemesi için bu maçı Gebze’de oynamaya sıcak bakabiliriz.” dedi. Karabacak konuyla ilgili son kararı resmi kurumların vereceğini de belirterek, “Bizim açımızdan sorun yok. Arkadaşlara talimat da vereceğim, gerekli girişimleri şimdiden yapsınlar.” dedi.
 
SAK, SORUN OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ
Darıca GB’nin talep etmesi durumunda Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü, stadın tahsis edilmesi için çalışma yapacak ve Federasyon’a bilgi verilecek. Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak, henüz kendilerine bu konuyla ilgili resmi bir yazının ulaşmadığını, fakat bu maçın Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanmasında hiçbir sorunun olmadığını söyledi. Bu maçın oynanacağı yer ve saatin kesinleşmesinden sonra Erzurum hemşehri derneklerinin çalışmalara başlayacağı da öğrenildi.