Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaza yapıp kaçtılar

Darıca'da dün gece saat 23.30 sularında meydana gelen kazada otomobil ile karşı istikamette gden servis midibüsü çarpıştı. Kazada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken, otomobil sürücüsü ile yanındaki bir kişi kazanın ardından kaçarak kayıplara karıştı.

Kaza yapıp kaçtılar
22 Kasım 2017 - 00:53

Darıca İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, Darıca yönüne gitmekte olan  Oğuzcan Z. yönetimindeki 34 FU 050 Plakalı otomobil ile Gebze istikametine gitmekte olan Ömür B.  idaresindeki 41. P. 3210 plakalı Servis Midibüsü kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın ardından, otomobil sürücüsü Oğuzcan Z. ile yanındaki Muhsin A. araçtan inerek hızla kaza yerinden kaçarken, aynı araç içerisindeki Şahmettin T. ile midibüs sürücüsü Ömür B. çeşitli yerlerinden yaralanarak 112 Acil Servis Ambulansıyla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Kazaya karışan otomobil kullanılamaz hale gelirken içerisinde bir poşet dolusu bira şişesi olduğı görüldü. Otomobilden kopan ve etrafa saçılan parçalar itfaiyenin çalışmaları sonrası temizlenerek bir süreliğine araç trafiğine kapatılan yol yeniden açıldı.

Polis, bir yandan kaçan otomobil sürücüsü ve yanındaki arkadaşını ararken, diğer yandan kazayla ilgili soruşturma başlattı.