Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Siirtliler, Karabacak'ı ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın ilçede faaliyet gösteren derneklere bilgilendirme ziyaretleri her hafta sonu ara vermeden devam ediyor.

Siirtliler, Karabacak'ı ağırladı
19 Mart 2013 - 09:03
 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın ilçede faaliyet gösteren derneklere bilgilendirme ziyaretleri her hafta sonu ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Darıca Siirtliler Derneği Başkanı PaşaKaya ve üyeler Başkan Karabacak’a ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'a kapılarını açtı
 
YAZA HAZIR OLACAK
İlçede yaptıkları ve yapacakları projelerle ilgili dernek üyelerine sinevizyon eşliğinde bilgilendirmede bulunan Başkan Karabacak, Darıca’da önemli çalışmalara imza attıklarının altını çizerken sahilde yapılacak sosyal tesislerin çalışmalarına başladıklarını söyleyerek bu tesislerin yaz aylarına kadar hazır olacağının müjdesini verdi.
 
“HER YAZ DAHA DA GÜZELEŞİYOR”
Darıca Sahilinde yapılan çalışmaların ilçeyi bölgenin cazibe merkezi haline getirdiğini ifade eden Şükrü Karabacak “Yaklaşık iki yüz dönümlük alanda yürüttüğümüz sahil 1.  ve 2. etap çalışmaları devam ediyor. Bunlar; lunapark, yürüyüş yolları, spor aletleri, piknik alanları, farklı bitki türleri ekimi, cami, plaj ve otoparkın yanısıra, Ay Yıldız şeklinde tasarlanan görkemli bir giriş kapısı ekleyerek sahilimizi taçlandırdık. Geleceğin Darıca’sını eğitimin, sağlığın ve turizmin ön plana çıktığı bir ilçe olarak tasarlıyoruz. İlçemiz konum olarak İstanbul ve Kocaeli gibi iki büyük metropolün ortasında bir köprü görevi görmektedir. Bayramoğlu Yarımadası, Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, Sancaktepe ve Sevgi Parkı gibi içerisinde birçok doğal güzelliği barındıran Darıca turizm açısından da büyük önem arzetmektedir. Darıca sahili bu yaz açacağımız sosyal tesislerle birlikte halkımıza daha iyi hizmet verecektir.” diyerek sahildeki çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi. Başkan Karabacak konuşmasının ardından dernek üyelerinin merak ettikleri konularla ilgili sorularını yanıtlarken günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.