Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karlıdağ Emlak yeni adresine taşındı

Darıca Atatürk Caddesi üzerinde uzun yıllardan bu yana emlak sektöründe hizmet veren Karlıdağ Emlak, Kazım Karabekir Mahallesi, Battalgazi Caddesi üzerindeki yeni adresine taşındı.

Karlıdağ Emlak yeni adresine taşındı
28 Mayıs 2018 - 12:58
Sahipliğini Yusuf Karlıdağ’ın yaptığı Karlıdağ Emlak, Atatürk Caddesi üzerindeki eski yerinden Kazım Karabekir Mahallesi, Battalgazi Caddesi, İlbeyoğlu düğün salonu yanındaki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.
Yusuf Karlıdağ, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, yeni adreslerine taşındıklarını belirtirken, emlak sektörünün yanı sıra ortağı Damla Koçak ile birlikte Fatura Ödeme Merkezi’ni de hizmete açtıklarını belirtti.
 
FATURA ÖDEME 
MERKEZİNİ DE HİZMETE AÇTILAR
Emlak Sektörü’ndeki başarılarına, Fatura Ödeme Merkezi’ni de hizmete sokarak devam edeceklerini ifade eden Yusuf Karlıdağ ve ortağı Damla Koçak, ‘’ Bu bölgede ihtiyaç olduğu düşüncesiyle böyle bir hizmeti müşterilerimize sunmaya karar verdik, Faturamnet güvencesiyle hizmete açtığımız iş yerimizde, Elektrik, su, doğalgaz, telefon, internet, gsm faturalarının ödenmesinin yanı sıra, araç sigortası, kasko, HGS, SSK, BAĞ-KUR , Kablolu Tv. trafik cezaları, DASK, TTNET, D. Smart, Digitürk ödeme işlemlerini de hizmete soktuk. Ayrıca şehirlerarası otobüslerle seyahat etmek isteyen ancak  terminale gitmekte zorlanan vatandaşlarımıza da bilet kesme imkanı sunmaktayız’’ dedi.