Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın trafik sorunu gitgide büyüyor!

Ülkemizdeki bir çok ilden, konumu itibarıyla gündüzleri çok daha kalabalık olan Darıca’da trafik sorununa çözüm bulunamaması yeni sorunları doğuruyor.

Darıca'nın trafik sorunu gitgide büyüyor!
20 Eylül 2017 - 09:26
Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Darıca’da trafik kilitlenme noktasına geliyor.  Yetkililer ise Darıca’nın trafiğini çözüme kavuşturmak için hiç bir şey yapmıyor!  Hızla göç alan Darıca’nın en büyük sorunu trafik. Günü birlik çözümlerle yaşanan bu sorun gün geçtikçe içinde çıkılmaz hal almasına neden oluyor.  200 bini geçen nüfusu ile bölgede en çok göç alan Darıca’da yetkililer ise Darıca’nın trafik sorununa bir türlü çare bulamıyor.  Gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş, yetkililerin bu konuda daha duyarlı olmasını beklediklerini söylediler.  Okulların açılmasıyla beraber Darıca’da  yıllardır çözülmeyen trafik ve park sorunu artık kendisini daha da çok hissettiriyor.
 
TARHAN BU SORUNU  TBMM’YE TAŞIMIŞTI
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca’da yaşanan trafik sorununu Haziran ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşımıştı. Tarhan burada yaptığı konuşmada Tarhan, “Sorun yumağı haline dönüşen Gebze, Çayırova, Darıca bağlantı yolları ve köprü çalışmaları nedeniyle vatandaşlarımız saatlerce trafik çilesi çekmektedir. Trafik sorunu Darıca ve Gebze’nin birçok problemi arasında vatandaşları en çok zorlayan durum ile içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Gündüzleri nüfusu 1 milyonu aşan Darıca ve Gebze’de çalışmaların bitirilmemesi nedeniyle trafikte çok büyük sorunlar yaşanmaktadır’’ demişti.