Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti, Darıca'da iddialı başladı!

İyi Parti Darıca İlçe Teşkilatı dün yapılan kahvaltılı programla ilçe yönetimini kamuoyuna tanıttı. Programda konuşan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ve İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, yerel seçimlerde Darıca Belediyesi'ni alacağız'' dediler.

İYİ Parti, Darıca'da iddialı başladı!
07 Ocak 2018 - 14:00
İyi Parti Darıca İlçe Teşkilatı dün yapılan kahvaltılı programla ilçe yönetimini kamuoyuna tanıttı. Programda ilk konuşmayı yapan İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz, ''Ülkemizi bir bayram sofrası etrafında yeniden birleştirmek gayesiyle yola çıkmış olan partimiz, sayın genel başkanımız Meral Akşener’in ifadesiyle cesurlar hareketi, siyah beyaz bir düzlemde yaşamaya zorlanan ülkemiz insanı için bir can simidi, hayallerin yeniden kurulabileceği aydınlık bir geleceğin yegane anahtarı olarak görülür olmuştur. Partimizin güzel Darıca'mızdaki teşkilatını kurmak görevini üstlenmiş olan bizler de, sosyal hayatın tüm alanlarındaki gelişmelere duyarlı bir bakış açısıyla yola çıkmış bulunuyoruz. Milli ve manevi varlığımızı evrensel değerlerle sentezleyebilen, ufku açık ve üretken bir anlayışla, enerjimizi kısır çekişme ve kavga için değil bölgemize bir değer katabilmek için harcayacağız. Daha yönetim kadrosu dahi kurulmadan bize ulaşan ve bizimle çalışmak istediğini heyecanla ifade eden yüzlerce yol arkadaşımıza ve umutlarını bize bağladıklarını gördüğümüz Darıca'lı hemşerilerimize sözümüz var; iyilik güneşi her evin penceresinden süzülene değin bitmez bir inançla ülkemiz ve Darıca'mız için çalışmaktan yorulmayacağız'' dedi.
 
DARICA BELEDİYESİ'Nİ ALACAĞIZ
İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman ise yaptığı açıklamada ''İyi niyetle yola çıktık. Bundan yaklaşık 1 ay önce il başkanlığı görevi bana verildiğinde, zaman olarak çok kısa sürede 12 ilçede teşkilatları oluşturmam talep edildi. En iyi adayları nasıl bulacağımız diye endişe duyduk. Ancak öyle bir talep geldi ki, bize gelen isimleri seçmek zorunda kaldık. Ciddi manada herkesin takdir edeceği, bu kadrolar bu yönetimler iş yapar şeklinde yönetimler kurduk. Biz Darıca'daki yönetimin ciddi bir yönetim olduğunu görüyoruz. İlçe Başkanımız Ekrem Korkmaz'ı İl yöneticimiz  Fatih Kürşat Demir sayesinde tanıdık. Kendisi çok kaliteli bir isim. Yönetim  kadrosu, Darıca'ya çok şeyler katacak. Darıca bizim için çok önemli. 97 bin erkek, 94 bin kadın. Kocaeli'deki üçüncü büyük ilçemiz. Burada ciddi bir oy potansiyeli var. Kozmopolik bir yer. Biz gerçekten çok iddialı geliyoruz. Minimum 3 yerde belediye başkanlığını alacağız. Darıca'da bu yerlerden biri olacak. Milletvekilliği seçimlerinde de gayet iddialıyız. Önümüzde 15 aylık bir süreç var. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız'' dedi 
 
İŞTE İYİ PARTİ DARICA YÖNETİMİ
Ekrem Korkmaz(BAŞKAN), Ahmet Uysal, Cemalettin Yalçın, Fatma Şirin, Hüseyin Ertan Öztürkoğlu,  İbrahim Gilli, Kazım Olgun,  Mevlüt Yazar, Süleyman Aydın, Alaattin Demir, Ayşe Öğün, Bayram Kovalık, Binnet Özmen, Çağdaş İlter, Deniz Gökbel, Enis İslamoğlu,  Esra Bulut, Ferhat Abay, Fevziye Yalçın, Gülcan Tan, Hakan Atilla, Hakan Durmuşoğlu, Halil Özaydın, Hasan Baylan, Hulusi Demir,  Hüseyin Gündüz, Meryem Ekinci Çiçek, Metin Fişekçi, Muhammet Burak Uçar, Muhammet Mican, Muhittin Gençtürk, Muhsin Kara, Murat Demirel, Mustafa Mercan, Mustafa Yaman, Nuran Çiçek, Özer Yıldız, Serhat Gültekin, Sevda Pelek, Sinan Engin, Şenay Sağlam, Tüzün Akın ve Yasemin Çağlayan Yıldız.