Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bombanın üzerine 'Darıca Belediyesi'' yazarak teşekkür ettiler

Afrin’deki Operasyonlar kapsamında Mehmetçiğin geçiş noktalarından biri olan Hatay’ın Hassa İlçesi, Darıca belediye Başkanı Şükrü Karabacak tarafından gönderilen Türk Bayrakları’yla donatıldı. Askerlerimiz için çadırda gönderen belediyeye teşekkür eden Mehmetçik’de teröristlerin üzerine yağdırdığı bombaların üzerine ‘’ Darıca Belediyesi’’ yazarak jest yaptı.

 Bombanın üzerine 'Darıca Belediyesi'' yazarak teşekkür ettiler
28 Ocak 2018 - 17:24

Suriye’nin Afrin Bölgesi’ne yapılan operasyon çerçevesinde askerlerimizin geçiş yaptığı Hassa, ilçesi Ardıçlı Mahallesi Mehmetçiğe moral olması için Darıca Belediyesi tarafından gönderilen Türk Bayrakları ile donatıldı.

Ardıçlı Mahalle Muhtarı mahalleyi gelin gibi bayraklarla süsülediklerini ifade ederek Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak’a teşekkür ettiler.

Diğer yandan, Darıcalılar olarak Afrin Operasyonu’na katılan Mehmetçikler’e 2 adet dev boyutta çadır da gönderen Darıca Belediyesi, çadırları operasyondaki askerlere gönderilmek üzere bölgeye ulaştırdı. Darıca Belediyesi’nin bu anlamlı jesti karşısında teşekkür eden Mehmetçik ise  bombalardan bir tanesinin üzerine ‘’Darıca Belediyesi’’ yazarak  teröristlerin üzerine fırlattı.

Başkan Karabacak, ‘’Elimizden geleni fazlasıyla yapmaya hazırız.Her zaman Mehmetçiğimizin yanındayız’’ dedi.