Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Park halindeki lüks araca çarpınca kavga çıktı

ÖZEL HABER - Darıca'da kendisini sıkıştıran bir araçtan kaçarken, karşı istikamette park halindeki lüks otomobile çarpan araçtaki 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza nedeniyle her iki aracın sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşüp başkaları da karışınca 2 gurup yumruk yumruğa birbirine girdi.

Park halindeki lüks araca çarpınca kavga çıktı
07 Mayıs 2018 - 10:53

Darıca Abdi İpekçi Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, 34 TT. 4439 Plakalı araç sürücüsü Orhan Öztürk (22), kendisini sıkıştırdığını söylediği başka bir araçtan kaçmak isterken karşı yönde park halindeki 34 HY. 2567 Plakalı lüks otomobile çarptı.

Kazada, Orhan Öztürk’ün aracında bulunan 2 arkadaşı çeşitli yerlerinden yaralanarak olay yerine gelen 112 acil Servis Ambulansı ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, park halindeki lüks otomobilin sahibi ile Orhan Öztürk arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından sinirlerine hakim olamayan her iki araç sahibi ve yakınları arasında kavga çıktı.  iki gurup arasında çıkan ve yumrukların konuştuğu kavgaya kısa sürede müdahale eden polis, olayın büyümesine engel oldu.

Polis, park halindeki otomobile çarpan sürücüyü ifadesi alınmak üzere karakola götürürken, kazayla ilgili soruşturma başlattı.