Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nail Çiler engellileri unutmadı

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Nail Çiler engellileri unutmadı
02 Aralık 2019 - 11:25
 Birleşmiş Milletler tarafından 1922 yılında Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli bireylere yönelik duygularımızı anlatabilmek açısından anlamlı bir tarihtir. Engelli konusu; yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimini ilgilendirir. Engellilerimizin, engelsiz yaşayabilmeleri için bilinçlenme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, toplum hayatına katılmalarını sağlayacak projeler üretilmesi ve bizlerin destekleri oldukça önemli olup, onlara çalışma imkanı yaratmak toplumsal görevimizdir.
Dünya nüfusunun %15’ini oluşturan engelli vatandaşlarımızı daha iyi anlamak ve onların içinde bulundukları sosyal, psikolojik ve ekonomik durumu derinden kavramak için; 3 Aralık Dünya Engelliler Günü önemli bir fırsattır.
 
Engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta çeşitli iş yerlerinde görev almaları, kendilerine yer bulabilmeleri ülkemizdeki her bireyi mutlu edecektir. Bu sebeple 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel insanlarımıza karşı bilinçle ve sevgiyle birlikte hareket ederek, imkan ve fırsatlardan eşit şekilde yararlanmalarını, üreten bireyler olmalarını, sosyal yaşama katılmalarındaki engellerin ortadan kaldırılmasını ve engellilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların arttırılmasını diler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü yürekten kutlarım'' dedi.