Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın yeni gözde mekanı!

Darıca’nın yeni gözde mekanlarından biri olan Antepli Hünkar Künefe & Katmer, adeta bölge halkının uğrak yeri oldu. Antepli Hünkar Künefe & Katmer’in sahibi olan Halil Sevilmiş, kendilerine gösterilen ilgiden gayet memnun olduklarını ve ürünlerinde en kaliteli ürünleri kullandıklarını ifade etti.

Darıca'nın yeni gözde mekanı!
13 Kasım 2018 - 08:25
Abdi İpekçi Mahallesi’nde açılan ve açıldığı günden bu yana adeta bölge halkının akınına uğrayan Antepli Hünkar Künefe & Katmer, ‘Bölgenin En İyileri’ adlı yazı dizimize konuk oldu. 
 
GÖSTERİLEN İLGİ BİZİ ÇOK MUTLU EDİYOR
Antepli Hünkar Künefe & Katmer’in sahibi 43 yaşındaki Halil Sevilmiş, kendilerine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını ifade ederek ‘’2008 yılından beri Darıca’da ikamet ediyorum. Ayrıca Her-Tat firmasının da sahipliğini yapıyorum. Bu güzel dükkanı açma girişimimizin sonucunda gösterilen ilgi bizi çok memnun ediyor. Öğlen 12.00’de açılan dükkanımız gece 02.00’de kapanıyor. Her saat burası kalabalık, bazen masalarımızda yer bile kalmıyor. Sadece Darıca’dan değil, Gebze’den, Çayırova’dan, Dilovası’ndan, İzmit’ten hatta ve hatta İstanbul’dan gelen müşterilerimiz var’’ dedi.
 
EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ KULLANIYORUZ
Ürünlerinde tamamen organik ve en kaliteli malzemeleri kullandıklarını ifade eden Antepli Hünkar Künefe & Katmer’in sahibi Halil Sevilmiş,  ‘’Biz ürünlerimizde ne kullanıyorsak bunu müşterilerimizin gözlerinin önünde yapıyoruz. Örneğin Antep Fıstığı’mızı değerli müşterilerimizin önünde öğütüp, çekiyoruz. İnsanlar, kaliteye ve lezzete önem verirler. Bizlerde en kaliteli ürünleri kullanarak, müşterilerimize en leziz ürünleri taze taze sunuyoruz’’ şeklinde konuştu.
 
40 ÇEŞİT TATLI VAR!
Antepli Hünkar Künefe & Katmer’de 40’a yakın tatlı çeşidi bulunduğu belirten Halil Sevilmiş ‘’Ürünlerimiz arasında Klasik Künefe, Fıstıkzade, Yarızade - Yarıhasır, Çıtır Hasır, Mozaik, Yarı Fıstık- Yarı Kaymak, Billuriye, Cevizlipaşa, Yarı Peynir- Yarı fıstık, Katmer, Çikolatalı- Fıstıklı katmer, Fıstıklı-Kaymaklı katmer, simit katmer ve özel spesiyellerimizden olan FıstıkBurger gibi ürünler yer almakta. Ayrıca çeşit çeşit baklavalarımız, tatlılarımız ve sıcak kuruyemişte müşterilerimizin beğenisine sunuluyor. Burada yaklaşık 40’a yakın tatlı bulunuyor. Ürünlerimizin tamamında yüzde yüz fıstık kullanıyoruz. Ayrıca tatlılarımızın yanında müşterilerimize ücretsiz olarak mevsimlik meyveler, süt ve kuruyemiş tabaklarımızı da ikram ediyoruz’’ dedi.
TÜM HERKESİ DAVET ETTİ
Bölgede yaşayan tüm vatandaşları bu eşsiz lezzetleri denemeye davet eden Halil Sevilmiş, ‘’Biz işimizi layığı ile yapan ve bu güzel lezzetleri tüm vatandaşlarımıza tattırmayı hedefleyen bir firmayız. Bölge halkını bu güzel lezzetleri tatmaya davet ediyorum’’ dedi.