Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam düğmeye bastı

Darıca’ya atandığı günden bu yana, önemli çalışmalara imza atan Kaymakam Ömer Karaman, dün de ilçenin değerlerinden olan zeytin, enginar ve kiraz yetiştiriciliğine teşvik için on bin metrekarelik alana fidan diktirdi.

Kaymakam düğmeye bastı
23 Ocak 2015 - 08:34
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, göreve geldiği günden bu yana, kentin adını duyurmak için  bu güne kadar geliştirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek, geçmişte Darıca’yla birlikte anılan ve bugün yok olmaya yüz tutan enginar, kiraz ve zeytin yetiştiriciliğinin yeniden hayat bulması için düğmeye bastı.
Bu yönde dün ilk adımı atarak daire müdürleri ile birlikte Darıca Farabi Devlet Hastanesi bahçesinde kiraz fidanı diken Kaymakam Karaman, ‘’bundan böyle  ilçenin yok olmaya yüz tutmuş değerlerine sahip çıkacağız. Bu anlamda, herkesi ilk önce zeytin, enginar ve zeytin yetiştiriciliğine teşvik edeceğiz. Bu gün 10 bin metrekarelik alana kiraz fidanı diktik, inşallah birkaç yıl sonra bu diktiğimiz fidanların meyvelerini toplayacağız’’ şeklinde konuştu.
Daire Müdürleri ile birlikte Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar, Hastane Müdürü Cebrail Kuru, hekimler ve hastane çalışanları ile birlikte fidan diken Kaymakam Ömer Karaman, daha sonra kuruma ait kreşe giderek buradaki çocuklarla bir süre sohbet etti.