Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak seçimler için tam gün sahada

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi adeta tüm gününü vatandaşlarla bir arada geçirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyor.

Karabacak seçimler için tam gün sahada
04 Haziran 2018 - 21:28

Güne değişik mahallelerde bayanlara yönelik ev sohbetlerinin yanı sıra hasta ve taziye ziyaretleri ile başlayan Başkan Karabacak’a eşi Teslime Karabacak ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek’te eşlik ediyor. Ev sohbetlerinde gerek belediye olarak kendilerinin ve gerekse hükümetin bayanlara yönelik çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Karabacak, Ak Parti döneminde bayanlara pozitif ayrımcılık anlamında birçok önemli adımın atıldığına dikkat çekerek, bayanlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyor. Başkan Karabacak akşam saatlerinde ise esnaf ziyaretleri yaparak, esnafın istek ve taleplerini dinleyip, sohbet ediyor.

 

SAHURA KADAR ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar açan Başkan Karabacak, iftar sonrası ise ilçedeki dernekleri ziyaret ederek dernek üyeleriyle gündemi değerlendirip, seçimlerde destek istiyor. Darıca Belediyesi tarafından teravih namazları sonrasında vatandaşlara Osmanlı Şerbeti ikram edilirken, namaz sonrasında cami cemaatiyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar bir arada olan Başkan Karabacak, sahura kadar vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek istiyor.