Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnşaatta düşen Darıcalı işçi hayatını kaybetti

Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek bina inşaatında çalışan alçı ustası Musa Altun, merdiven boşluğundan zemine düşerek olay yerinde yaşamını yitirdi. Altun'un Darıca'da ikamet ettiği öğrenildi. 


İnşaatta düşen Darıcalı işçi hayatını kaybetti
17 Ocak 2019 - 15:44
Kabaoğlu Mahallesi'ndeki Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ek bina inşaatına giden alçı ustası Musa Altun (45), henüz belirlenemeyen nedenle birinci kattaki merdiven boşluğundan eksi birinci kata düşerek ağır yaralandı.
İnşaatta çalışanların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Altun'un yaşamını yitirdiğini tespit etti.Yapılan incelemenin ardından Altun'un cenazesi otopsi için Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Evli ve 3 çocuk babası olan Altun'un Darıca'da ikamet ettiği, çalışmak için yaptığı iş başvurusunun kabul edildiği ve yarın işbaşı yapacağı inşaattı gezerken düştüğü belirtildi.
REKTÖR HÜLAGÜ İNCELEMELERDE BULUNDU
Altun'un işe bugün giriş yaptığı ve yarın iş başı yapacağı öğrenilirken inşaatı gezmek üzere gezerken 1.kattaki merdiven boşluğundan eksi 1. Kata düşerek yaşamını yitirdiği öğrenildi. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ben de yeni duydum geldim ama savcı bekleniyor, ne olduğunu tam olarak bilmiyorum. Alçı ustasıymış, şuanda inşaat bize teslim edilmiş değil, yani üniversitenin sorumluluğunda değil. Duyunca geldik yapabileceğimiz bir şey var mı diye, rahmetli olmuş. Bir de yakını varmış sanırım yanında o da acildeymiş. Savcı beyi bekliyorlar. Tam detayını bilmiyorum polis arkadaşlar oradalar, en üst kattan düştüğü söyleniyor” dedi.