Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu kulüp sahipsiz değildir!

1934 yılında kurulan Darıca Gençlerbirliği adeta tarihinin en zor günlerini geçiriyor. Temsilcimiz bu hafta 12 kişi ile Tokat deplasmanına gitti. Futbolcu lisanslarını dahi çıkaramayan kulübün yeni sahipleri Azerbaycanlı işadamlarından ise ses soluk çıkmıyor!

Bu kulüp sahipsiz değildir!
21 Ocak 2019 - 12:57
Bu sezon ekonomik nedenlerden dolayı sıkıntı yaşayan ekibimizde 6 aydan bu yana alacaklarını tahsil edemeyen 24 tane profesyonel futbolculardan sadece 12'si kaldı. Altyapıdan gelen futbolcularla beraber antrenman yapan Darıca G.B'de durumlar iyice kötüye gidiyor.
Mücahid Vural'ın Kulüp başkanlığnı yaptığı sırada geçtiğimiz Ekim ayında Olağanüstü Kongre Kararı alınarak Anonim Şirket'e dönüştürülen Kocaeli'nin 2. Lig'deki tek temsilcisi Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Futbol Takımı, futbolcularla birlikte piyasaya olan yaklaşık 3 Milyon TL borcunu ödeyemedi. Tüm bu gelişmelerin ardından, ekonomik anlamda çıkmaza giren TFF 2. Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü A.Ş. Tüm hisseleri, alacakları ve borçlarıyla birlikte daha önceden anlaştıkları ancak sonradan vazgeçtikleri Azerbaycanlı İş İnsanı Rauf İsmailyov'a geçen ay satıldı. Öte yandan Azerbaycanlı İş İnsanı Rauf İsmailyov ve ekibinin önümüzdeki hafta bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenilirken, kulüpte yetkili hiç bir isme ulaşılamıyor. Hala lisansların çıkarılmadığı ve verilen sözleri hiç bir şekilde tutmayan kulübün yeni sahiplerinden ses soluk çıkmaması ise akıllarda soru işareti bırakıyor. Ancak bu kulübün sahipsiz olduğunu düşünen kişilere en güzel cevabı yine Darıca G.B'ye sevdalı olan isimler verecek. (!)