Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk, seçim çalışmalarına doğduğu mahalleden başladı!

CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, seçim çalışmalarına doğup büyüdüğü mahalle olan Kazım Karabekir Mahallesi'nde düzenlediği mitingle başladı.

Törk, seçim çalışmalarına doğduğu mahalleden başladı!
02 Aralık 2018 - 16:54
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, seçim çalışmalarına verdiği start ile resmen başladı. Doğup büyüdüğü mahalle olan Kazım Karabekir Mahallesi'nde düzenlenen mitingle çalışmalarına başlayan Törk'ü mahalle halkı ve partililer yalnız bırakmadı. Muhteşem bir kalabalığa hitap eden CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, sahneye eşi ve çocukları ile beraber çıktı. 
 
BEN DEĞİŞİMİN SADECE SEMBOL İSMİYİM
Mitingde konuşan CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, ''Buraya bu soğukta gelen herkese öncelikle teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Biz bu seçim boyunca birlikte çalışacağız, 31 Mart'a kadar buraya gelen herkesten bir söz istiyorum. Hep çalışacağız, daima çalışacağız. Bu mesele benim meselem değil, bu mesele bizim meselemiz. Mevcut yönetimden memnun değiliz. Darıca'da artık bir değişimin zamanı geldi. Bu değişim inşallah bizimle olacak. Bu değişimin ben sadece sembol ismiyim. Sadece CHP'nin değil, Ak Partililer, MHP'lilerin, HDP'lilerin, Saadet Partili isimleri de bu alanda görmek beni çok mutlu etti''dedi. 
 
DARICA'NIN SORUNLARINI HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ!
Darıca'da doğup büyüdüğünü ifade eden Yakup Törk, '' Partimizdeki büyüklerimizi bu alanda görüyorum, bu mücadeleye destek veren tüm büyüklerime teşekkür ediyorum. Ben burada doğdum, burada büyüdüm, buranın hamuru ile yoğruldum. 15 yıl önce Kocaeli Üniversitesi'nden mezun oldum. Artık tecrübeli sayılabilecek bir mühendis oldum. Dolayısıyla teknik bilgimizin bize verdiği ile Darıca'da doğup büyümüş olmam nedeniyle gerçekten artık Darıca'nın yönetilemediğini, alt yapı sorununun olduğunu, imar sorununun çözülemediğini görüyoruz. 30 yıldır Darıca'da aynı yollar aynı planlarla gidiyoruz. Bu mesele artık Darıca'nın kaderini değiştirme meselesidir. Allah'ın izniyle bizim teknik kapasitemizle çalışma arkadaşlarımızla Darıcalıları dinleyerek bundan sonraki 30-40 yılı kapsayacak planlarla, gençlerimizin sokağa çıktığında kendilerini geliştirebilecekleri Gençlik Merkezleri ile özellikle kadınlarımızın kendilerini rahat hissedebilecekleri ve kendilerini geliştirecekleri kadın merkezleri ile beraber çocuklarımıza da kreş açacağız. Bir belediye başkanının görevi sadece yol yapmak değil. Vatandaşın derdini dinlemeli, vatandaşın gönlüne de girmeli. İyi gününde kötü gününde de yanında olmalı. Siz nasıl bir Darıca istiyorsanız, öyle bir Darıca'yı sizlerle beraber yaratacağız. Darıcamızı daha yaşanabilir bir hale getireceğiz. Bundan önce belediye başkanlığı yapmış, Zeki Bozkurt, Zihni Topçu, İbrahim Pehlivan ve Şükrü Karabacak bir şekilde adlarını Darıca'ya yazdırdılar. İyi ya da kötü şehrimize bir emek verdiler. Ama artık işi tesadüfe bırakmayacağız. Bizim sahada gördüğümüz şu insanlar bana soruyorlar, Yakup Başkan biz nasıl siyasi partimizi değiştirip sana oy vereceğiz diye. Ben de onlara şu cevabı veriyorum. Siyasi partinizi değiştirmenize gerek yok. Siyasi tercihlerinize saygı duyuyorum, mührü gördüğünüzde oyu bana verin, bakın Darıca nasıl değişecek hep beraber göreceğiz'' şeklinde konuştu.
 
DARICA'NIN BORCUNU ÖDEYECEĞİZ!
Darıca'nın sesi ve gücü olmaya talip olduğunun altını çizen CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, ''Çıkmış olduğumuz yol zor bir yol. Bu yol, bu kentte yeniden umutları yeşertecek. 4 ay boyunca çok yoğun bir desteğe ihtiyacımız var. Ben bu alanda bin tane Yakup Törk görüyorum. Hep beraber el ele verip çalışarak bu seçimin galibi biz olacağız. Geride olduğumuzu biliyorum mevcut bir iktidar var, proje üretemeyen bir yönetim ile karşı karşıyayız. Darıca'nın şuan da 130 Milyon TL borcu var. Bu borcu ben kabul ediyorum. Başkan olduğumda bu borcu ödeyeceğiz ve müthiş yatırımlarda yapacağız. Çünkü biz hevesliyiz.  Biz bu kente proje yapmak için geliyoruz. Etrafımızı zenginleştirmek için, bu kentte doğup büyüdüğümüz için bu şehre borcumuzu ödeyeceğiz. Darıca'nın sesi ve gücü olmaya talibim. Bu emaneti, bu ruhsatı sizlerden istiyorum'' dedi. 
 
SLOGANIMIZ DARICA SEVGİYLE, EL BİRLİĞİ İLE DEĞİŞECEK
CHP Darıca Belediye Başkan adayı Yakup Törk, seçim sloganı da açıklayarak ''Bizim kampanyamızın bir dili var. Bizim bir sloganımız var: ''Darıca sevgiyle, el birliği ile değişecek'' diye. Hiç kimsenin siyasi düşüncesini değiştirmeyi istemiyoruz. Biz şunu söylüyoruz. Bu kentin daha iyi yönetilmeye ihtiyacı var. Gençlerimizin, kadınlarımızın kısacası herkesin daha iyi yaşamaya hakkı var. Bu kentin hizmete ihtiyacı var. Darda olana, zorda olana kucak açarak sevgiyle beraber bu işi başaracağız. Darıca'nın geçmişteki kayıp yıllarını kurtarıp,  önümüzdeki 30-40 yılını planlayacağız. Derdimiz vatandaşımızın derdi olacak. Gün artık birlik günü. Sevgiyle el birliği ile Darıca'yı değiştirme günüdür'' dedi.