Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Ertuğrul'a en anlamlı destek!

Darıca’da Kök hücre bekleyen Darıca Fen Lisesi öğrencilerinden 16 yaşındaki Ertuğrul Berk Kara için geçtiğimiz ay sonunda başlatılan Kan bağışı kampanyasına yoğun katılım olurken Darıca Fen Lisesi Müdürü, Müdür Yardımcısı, öğretmenler ve öğrenciler de kampanyaya hem çalıp, hem söyledikleri türkü ve çekilen kliple büyük destek verdiler.

Darıcalı Ertuğrul'a en anlamlı destek!
29 Mayıs 2019 - 18:33
Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü, Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Darıca Şubesi’nin  ’’Ertuğrul Berk Kara ve kök hücre bekleyen herkese umut ışığı olmak ister misiniz?” sloganıyla 29 Nisan’da başlayan ve 2 Mayıs’da Darıca Şehit Edip Zengin Anadolu Lisesi ile Gebze Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde, 3 Mayıs’da ise Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi’’nde yapılan Kan Bağışı Kampanyasına Ertuğrul Berk Kaya’nın öğrenim gördüğü Darıca Fen Lisesi’nin Müdürü İbrahim Balkaya,  öğretmenler ve okul arkadaşları  Aşık Veysel’in ‘’ Çiğdem der ki, ben elayım’’ Türküsünü söyleyerek destek verdiler.
Darıca Fen Lisesi Müdürü İbrahim Balkaya’nın yanı sıra, Müdür Yardımcısı Yasemin Çelik,  Müzik Öğretmeni Halil Birışık, Matematik Öğretmeni Gökmen Varol, Fizik Öğretmeni Nazmi Ünlü, Metin Akçara, Kimya Öğretmeni Fatih Güçlüoğlu, İngilizce Öğretmeni Meral Akkaya, Tarih Öğretmeni Nilay Keçeci, Görsel Sanatlar Öğretmeni Zeynep Kara ve öğrencilerin hem çalıp hem söyledikleri Türkü’ye Video klip de yapılarak sosyal medyada paylaşıldı. Video Klibin sonunda yazılı bir mesaj da paylaşılırken,  şu görüşlere yer verildi;
Ertuğrul Berk Kara… 
Bizim bahçemizde açan lalelerden, sümbüllerden, çiğdemlerden yalnızca biri. onun gibi nice çiçekler var Lösemiyle savaşan.
Biz Darıca Fen Lisesi olarak Kan Bağışlarınızı esirgemeyin diye çaldık. Çiçeklerimiz solmasın diye çaldık. Umut olsun, sağlık olsun, yarınlar onların baharı olsun diye çaldık’’ notunu düştüler.