Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bakalım çözüm olacak mı?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’da yapımına başlanan Trafik sinyalizasyon sistemi, çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Gazetemizin de geçtiğimiz hafta ilk kez gündeme getirdiği sistem, ilçenin ihtiyaç duyulan her yerine monte ediliyor.

Bakalım çözüm olacak mı?
18 Mart 2013 - 09:11
 Giderek artan nüfusu ve buna paralel olarak yoğunlaşan araç trafiğinin ilçede yarattığı sıkıntıların çözümü için çeşitli tedbirlere başvuran UKOME, alınan önlemlerin  arzu edilen seviyede olmaması üzerine çareyi Trafik Sinyalizasyon Sistemini kurmakta buldu.
Büyükşehir  Belediyesi UKOME yetkilileri, neredeyse tıkanma noktasına gelen bununla beraber, karışıklardan doğan kazaların en aza indirilmesi için Darıca’daki bir çok kavşağa  sinyalizasyon sistemi kurmaya başladı. 
İlçenin bazı yerlerinde, geçiş üstünlüğünün hangi yoldaki sürücüye ait olduğu dahi bilinmediği için trafik ışık sistemi ile sorunu çözmeye çalışan yetkililer, birkaç içerisinde gerekli tüm kavşakları ışıklandırakları öğrenildi
Mevsimin getirdiği yağışlı havaya karşın, ara vermeden devam edilen sinyalizasyon çalışmalarının aşama aşama bitirilerek birer birer hizmete sokulacağını belirten yetkililer, trafik akışının daha rahat bir şekilde sağlanabilmesi için daha farklı ek tedbirlerin de üzerinde çalıştıklarını ve bu konuda ilçe halkına radikal derecede gelebilecek kararların da olabileceğini belirtiler.