Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Murat Öztürk'ten okul inşaasına destek!

Darıcalı İşadamı Murat Öztürk, Bodrum’da yapımı planlanan okul projesine destek vermek için Galatasaraylı Sneijder’in imzaladığı formayı Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in de girdiği açık artırmada 20 Bin TL’ye satın aldı.

Murat Öztürk'ten okul inşaasına destek!
17 Ekim 2016 - 14:06
Kocaeliler’in yakından tanıdığı Darıcalı İş adamı ve vergi rekortmenlerini Murat Öztürk, Bodrum’da okul yaptırmayı planlayan bir gurubun davetlisi olarak katıldığı gecede açık artırma sonucu Galatasaray’ın futbolcularından Wesley Sneijder’in imzaladığı orijinal formayı 20. Bin TL’ye satın aldı.
Kanal D’de yayınlanan ‘’Bodrum Masalı’’ dizisinin oyuncularının da katıldığı ve’’ Mutlu Keçi’’ isimli projenin sahiplerinin düzenlediği gecede, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor’un formaları açık artırmalar sonrası sahiplerini bulurken, Galatasary’ın futbolcularından Sneijder’in imzaladığı formaya Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’de talip oldu.
Sneijder ‘in formasına son olarak 12. Bin TL. veren Ali Şen, daha sonra açık artırmadan çekilince 16. Bin TL.’ye çıkan Murat Öztürk, tüm ısrarları kıramayarak 4 Bin TL. daha artış yapıp formayı 20. Bin TL.’ye satın aldı.
Sneijder’in formasını  ses sanatçısı ve Bodrum Masalı dizisinin oyuncusu olan Şevval Sam’ın elinden alan Murat Öztürk, eğitime verdiği öneme değinerek, imkanı olan herkesin bu konuda fedekarlık yapması gerektiğini söyledi.