Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öğretmenleri duygulandıran ziyaret

24 Kasım Öğretmenler Gününü unutmayan Darıca Karslılar Derneği dersine iyi çalışmaya devam ediyor. Son derece önemli bir çalışmaya daha imza atarak, başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Darıca Karslılar Derneği Başkanı Arif Gülen ve yönetimi, tüm öğretmenlere kutlama mesajı gönderdi

Öğretmenleri duygulandıran ziyaret
28 Kasım 2012 - 07:46
 Örnek çalışmaya tam not veren öğretmenler, Gülen ve yönetimine teşekkür ederek, böyle bir çalışmaya ilk kez şahit olduklarını dile getirdiler.
Darıca Kars İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği bir ilke imza atarak, 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel anlamlı bir çalışmaya imza attı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, İlçe Halk Eğitim Merkezi ve İlçe sınırlarında bulunan 39 okul tek tek ziyaret edilerek, tüm öğretmenlerin günü kutlandı. Öğretmenler adına üzerinde özel baskılı düzenlenen bir paket şeker ile içerisinde öğretmenler gününe özel mesaj içerikli zarf takdim edildi.
 
MEMNUNİYET VE TEŞEKKÜR
Darıca Kars İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Arif Gülen’in il dışında olması nedeniyle tüm okulları ziyaret eden Asistanı Olcay Narin’e teşekkür eden okul müdürleri ve öğretmenler memnuniyetlerini dile getirerek, bir birinden güzel teşekkür mesajları verdiler.
 
ÖZTOSUN: ÇOK İNCE VE NAZİK BİR DÜŞÜNCE
Darıca’da ilk kez böyle bir çalışmaya şahit olduklarını belirten Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun, “Kars ilimizin derneğinin değerli başkanı Arif Gülen ve yönetimine, tüm üyelerine bu güzel incelik ve nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten duygulandığımı ifade etmek istiyorum. Öğretmenlerimizi unutmayan Darıca Karslılar Derneği örnek bir çalışmaya imza atmıştır. İlçemizdeki eğitim camiamızın tüm bireyleri adına kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
 
ÖĞRETMENLERDEN MEMNUNİYET MESAJLARI
Okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmenleri ziyaret ederek, dernek başkanı Arif Gülen ve yönetim kurulu adına, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Asistanı Olcay Narin, ilettiği kutlama ve tebrik mesajlarına karşılık öğretmenlerden takdir ve memnuniyet mesajları aldı.
 
DUYGULANDIK, ONUR DUYDUK
24 Kasım Öğretmenler Gününe özel son derece anlamlı bir çalışmaya imza atan Darıca Kars İli ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Arif Gülen ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden okul müdürleri ve öğretmenler, “İlk kez bir il derneği bizlere karşı büyük bir incelikle ziyarette bulundu. Bizleri unutmadı. Gerçekten büyük memnuniyet duyduk. Duygulandık ve onur duyduk. Başkan Gülen ve yönetimine, tüm dernek üyelerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. Ziyaretler sürecinde öğretmenlerin yılda bir kez değil her zaman anılmaları gerektiğini de savunan tüm öğretmenler, bu tür güzel çalışmaların kendilerine büyük moral verdiğini sözlerine eklediler.