Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Acılı baba: Oğlum uyuşturucu satıcısı değil!

Üzerinde uyuşturucu yakalandığı iddiasıyla Kandıra Cezaevinde daha henüz tutuklandığı ilk gün intihar eden İlyas Durdu’nun babası İbrahim Durdu, oğlunun böyle işlere karışacak birisinin olmadığı belirterek, basit bir ihbar yüzünden oğlunun tutuklandığını belirtti.

Acılı baba: Oğlum uyuşturucu satıcısı değil!
08 Mart 2016 - 09:40
Oğlunun geçtiğimiz pazar günü düğününün olacağını da belirten acılı baba, oğlu İlyas Durdu’nun uyuşturucu satıcısı olduğu gibi algı oluşturulduğunu ifade etti.
Darıca Emek Mahallesi’nde yaşayan İlyas Durdu (40) geçtiğimiz perşembe günü Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından uyuşturucu madde satışı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. İlyas Durdu emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Cuma Gebze Adliyesi’nde çıkarıldığı makamlar tarafından tutuklanarak, Kandıra’da bulunan Kocaeli T Tipi Cezaevi’ne gönderilmişti. Durdu, tutuklandığı ilk gün cezaevinin tuvaletinde bulunan demir parmaklıklara kemer ile kendisini asarak intihar etmişti. 
İlyas Durdu’nun babası İbrahim Durdu, gazetemize yaptığı açıklamada, ‘’Benim oğlum uyuşturucu ticareti yapmaz. Oğlum geçtiğimiz pazar günü evlenecekti, hayatını buna endekslemişti. Evlenecek adam ve işi gücü olan bir insan böyle saçma şeylerle uğraşmaz. Bir ihbar yüzünden, oğlum bu kadar kolay suçlanamazdı. Oğlum İlyas Durdu, mahkemede hakimden izin isteyerek ‘’evlendikten sonra işlemlerimi halledin’’ dedi. 
Genç ve evlenmek üzere olan hayatı doya doya yaşayan oğlum kendi işiyle ilgilenmekten başka birşey yapmıyordu. Oğlum uyuşturucu satıcısı gibi bir algı oluşturuldu. Benim oğlum böyle işlerle uğraşmaz. Oğlum kendisine kıyarak büyük bir sır perdesi ortaya çıkarttı. Ben oğlumu pazar günü evlendirecekken, onu toprağa verdim’’ dedi.