Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca GB'de Gürses Kılıç istifa etti

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Gürses Kılıç, bugün düzenlediği basın toplantısıyla beraber istifa ettiğini açıkladı.

Darıca GB'de Gürses Kılıç istifa etti
08 Kasım 2017 - 14:11
Sezon başında Çorum Belediyespor'dan Darıca GB'ye gelen Teknik Direktör Gürses Kılıç, özel bir nedenden dolayı istifa ettiğini açıkladı. 
Basın Toplantısı'nda gazetecilerle buluşan Gürses Hoca yaptığı açıklamada ''Kulübün menfaatleri doğrultusunda kendi adıma bu görevden feragat ettim. Kimseye bir kırgınlığım yok. Burada bir çok şey gördüm. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a, Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk'e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Verdikleri destekten dolayı Taraftarlarımıza teşekkür ederim''
 
SİSTEMİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM
''Bir yapıyla çalışmak üzere sezon başı buraya geldim. Darıca GB'ye geldiğimde sistemin kurulu olduğu bir düzen vardı. Biz sadece biraz takviye yaptık. Takım kaptanı Sinan ile taraftarların arasındaki sorunlar birden benim kucağımda kaldı. Takım Kaptanını kazanmaya çalıştım, çeşitli hamleler yaptım. Ama ciddi bir sorun oldu bu. Neyse ki onu da geçtiğimiz haftalarda çözdük''
 
KİMSENİN KALBİNİ KIRMADIM
''Ben kimsenin kalbini kırmamaya çalıştım. Kimseye zarar vermemek için, kendi adıma fedakarlık yaptım. Yardımcılarımda benimle beraber yarın kulüpten ayrılacak. Ben bu görevi bıraktım ama kalbim herzaman Darıca GB ile olacak. Burası artık benimde bir kulübüm. Darıca camiasının, ne zaman yardıma ihtiyacı varsa ben burada olacağım. Hiçbir takımla anlaşmadım. Kısmetse yarın sözleşmemi fesh edeceğim'' dedi.