Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteciler 10 Ocak'ta Gebze'de buluştu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahipliğinde düzenlenen ve bölgenin basın mensuplarının ağırlandığı toplantıda kutlandı. Başkan Köşker, gençlere yönelik hazırlanan 41 Genç 41 Gelecek Projesi’nin müjdesini basınla paylaşarak, projenin de tanıtımını yaptı

 Gazeteciler 10 Ocak'ta Gebze'de buluştu
12 Ocak 2015 - 07:45
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 10 Ocak Çalışan Günü münasebetiyle düzenlenen yemekli toplantıda Gebze bölgesi basınında çalışan gazetecileri ağırladı. Tarçın Restauran’ta düzenlenen toplantıya ev sahibi Başkan Köşker’in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, AK Parti İlçe Başkan Vekili Nuri Kaya, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol, MAGDER Başkanı Ahmet Oğuz, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve yerel basında çalışan gazeteciler katıldı.
 
ORTAK PAYDAMIZ GEBZE 
Gelişen çağın teknolojilerinden yararlanarak özveri gerektiren bir mesleği gazeteciliği icra eden siz değerli kardeşlerimize ve büyüklerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizlerin sorumluluklarının yanı sıra, Gebze bölgemizin geçmişte var olan olumsuz imajının düzelmesinde de sizlere de aynı oranda sorumluluklar düşüyor. Ortak paydamız olan Gebze’mizin daha yaşanabilir bir kent olabilmesi noktasında sizlerin olumlu ve katkı sunan yayınlarınızın da payı büyük olacaktır. Bu vesileyle, bu önemli görevi layıkıyla yerine getirmek için gecesini gündüzüne katarak çalışan siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim Çalışmalarınız da ve meslek hayatınızda başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 
 
BASIN GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ 
Başkan Köşker’in ardından söz alan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ise konuşmasında, “Zor ve özveri gerektiren siz değerli gazeteci dostlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Toplumu ilgilendiren her olayda ve haber peşinde koşturan siz değerli basın mensupları biz idarecilerin yanlış yapmasını engelleyen bir nevi gözümüz ve kulağımızsınız. Bu zorlu mesleği icra eden siz değerli basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlar, başarılarınızın daim olmasını dilerim” dedi. Arslan’ın ardından basın mensuplarına hitap eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise konuşmasında, “Siz değerli basın mensuplarıyla deyim yerindeyse bir elmanın iki yarısıyız. Biz hizmet noktasında çalışırken, bu hizmetlerin duyurulmasında ve toplumumuzdan geri dönüşleri bizlere aktarma noktasında emek ve çaba harcıyorsunuz. 
 
ORTAK GAYEMİZ İNSANA HİZMET 
Bu güzide ve bir o kadar özveri gerektiren mesleği icra eden gazetecilerin ve bizlerinde bir ortak gayesi var. Ortak amacımız insan. Bölgemiz başta olmak üzere ilimiz ve tüm Türkiye’de insanımızın insanca yaşabilmesi noktasında durup dinlenmeden sizlerle işbirliği içerisinde çalışmak. Bu önemli amacımızda başarıya ulaşmasında yarenlik, yol arkadaşlığı yapan destek olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederim” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından basın mensupları için özel olarak hazırlanan hediyeler, protokol mensupları tarafından takdim edildi.