Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Akbulut ilk kez mecliste

Öte yandan meclis toplantısının sonunda geçtiğimiz ay vefat eden MHP’li meclis üyesi Turgut Aktaş’ın yerine gelen Celil Akbulut bir konuşma yaptı.

MHP'li Akbulut ilk kez mecliste
02 Mart 2016 - 07:49
Akbulut, “ Güvenlik güçlerimizden askerlerimizden şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim için MHP olarak meclis üyesi temsilciliğinde önemli olan ortak değerimiz Darıca’dır. Darıca’da insanlarımızın inisiyatifsiz ve sınıfsız bir hizmet görebilmesi için buradaki alınan kararlara yapıcı bir şekilde muhalif olacağımızı hepimizin huzurunda arz ediyorum. Bir şey daha söylemek istiyorum. Yerel seçimler insanlara seçilirken bir sıfat verirler. Yani burada hepimizin aldığı meclis üyeliği sıfatıdır. 
Bu meclis üyeliği sıfatını halk bize emanet ederek, temsil noktasında veriyor. Özür dileyerek ifade ediyorum camiamızın içinde kanayan bir yara olduğu için söylüyorum. 
Arkadaşımızın bu emaneti farklı bir alana taşınmasından bu sözleri ifade ediyorum. Ben kendi şahsım adına canım vefa ettiği sürece ve görev sürem bitene kadar halkımızın vermiş olduğu bu meclis üyeliği sıfatını hiçbir alana ve mercie taşımadan ve siyasi malzeme yapmadan sürdüreceğimi arz ediyorum” dedi.