Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da bombalar peşpeşe patlıyor!

3. Ligde şampiyonluk hedefleyen temsilcimiz Darıca GB, yine çok önemli bir transfere imza attı. Son olarak İnegölspor'da oynayan Levent Kale, Sarı Yeşilli temsilcimize transfer oldu.

Darıca'da bombalar peşpeşe patlıyor!
20 Haziran 2016 - 16:13
 Darıca GB'de bombalar peşpeşe patlıyor. Dün gece Abuzer'i kadroya katan Darıcamız, bugün ise orta saha ve forvet mevkiilerinde oynayan Levent Kale'yi transfer etti. Başkan Mustafa Öztürk'ün büyük çabalarıyla transfer edilen Levent Kale, Darıca'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade etti.  'Leventovski' lakaplı 31 yaşındaki futbolcu, transferinde Başkan Mustafa Öztürk'ün büyük rol oynadığını da belirtti. 

LEVENT KALE KİMDİR?
Alt Yapı kariyerine,1999 yılında MKE Ankaragücü'nden filiz lisans alarak başlamıştır. Alt yapı kariyerini 2000-2002 yılları arasında Ankara Esnafspor'da sürdürmüştür.İlk profesyonel sözleşmesini Sivas iline ait kulüp olan Demir Çelik Divriğispor ile yapmıştır. Bu kulüpte 5 sene oynadıktan sonra Yimpaş Yozgatspor'a transfer olmuştur. Burada hiç maç oynamadan Demir Çelik Divriğispor'a kiralanmıştır. Sezon sonu geldiğinde Yimpaş Yozgatspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak sonlandırmıştır. 2008 yılının yaz ayında Gaskispor ile anlaşmıştır.Bu kulüpte 1 sene oynadıktan sonra Gebzespor'a transfer olmuştur. 2010 yılında Sivas Dört Eylül Belediyespor ile 2 senelik anlaşma yapmıştır. Bu kulüpte 2 sene oynadıktan sonra Pazarspor'a transfer olmuştur. Burada attığı gollerle takımını 2.lige taşımıştır. Transfer sezonunun son günü olan 6 Eylül 2013 tarihinde MKE Ankaragücü'ne transfer olmuştur. Burada oynadığı futbolla kısa sürede taraftarların gönlüne taht kurmuştur. Taraftarlar,Levent Kale'ye duyduğu sevgiye karşılık Leventowski lakabını vermişlerdir. Son olarak İnegölspor'da oynayan Levent Kale, taraftarlarla olan iyi ilişkisiyle biliniyor.