Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kim kimdir?

Gebze Bölgesinde tamamen değişen Ak parti Belediye Başkan Adayları kimdir

Kim kimdir?
12 Ocak 2019 - 17:40

MUZZAFER BIYIK (DARICA)

1977 Kocaeli doğumlu olup, ilk, orta ve lise öğrenimini Kocaeli'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Muzaffer Bıyık, gıda sektöründe aile şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Ak Parti'nin kuruluşundan bu yana çeşitli görevler üstlendikten sonra 2009-2018 yılları arasında Darıca ilçe Başkanlığı görevinde bulundu. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ (GEBZE)

1964 Yılında Erzurum'da doğdu. 1975'de Bakırköy Kocasinan İlkokulu'ndan 1978'de Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu'ndan ve 1983 yılında Gebze İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu. Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini de Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Ensttitüsün'nde Şehir ve Bölge Planlama bölümünde tamamladı. Eğitim hayatı için geldiği İstanbul'da sadece eğitim hayatıyla sınırlı kalmayıp öğrencilik yıllarından itibaren sosyal ve siyasi hayatla hep iç içe bir yaşamı tercih etti. Çocuk yaştan itibaren ticaretle uğraşan Zinnur Büyükgöz lisans eğitiminin son yılında kendi şirketini kurdu. ve meslek hayatında 32 yıldır aktif olarak yer aldı. 32 yıllık ticaret hayatında özel sektör dışında kamu görevleri, sivil toplum kuruluşlarında kurucu olduğu görev üstlendi. Ayrıca Darıca,Gebze ve Kocaeli'de siyasi görevler gibi birçok farklı platformda faaliyetlerde bulundu. Evli ve 4 çocuk babasıdır.


BÜNYAMİN ÇİFTÇİ (ÇAYIROVA)

1976 yılında doğdu. ilk,orta ve lise eğitimini Çayırova'da tamamladı.İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümündenh 1998 yılında mezun oldu. Çayırova'da 20 yıldır serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. İnşaat mühendisleri odası, Gebze temsilciliği ve çeşitli STK'ların yönetimlerinde görev yaptı. Siyasete Ak Parti'nin kuruluşu ile birlikte başladı. Ak Parti Çayırova Belde Teşkilatı'nda Başkan yardımcılığı ve ilçe olduktan sonra Çayırova Kurucu İl Başkanlığı yaptı. Yabancı dili ingilizcedir. Şehir ve inşaat teknolojileri, spor, doğa, seyahat ve kitap okuma ilgi alanlarıdır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

HAMZA ŞAYİR (DİLOVASI)

1972'de Ardahan'da doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Ardahan'da tamamladı. Kadıköy Newport üNiversitesi işletme bölümünden 2016 yılında mezun oldu. 16 yaşından bu yana yaşadığı Dilovası'nda sanayici olarak yaşamını sürdürdü. Siyasete 2011 yılında Dilovası İlçe Başkanlığı yöneticisi olarak başladı. Ak Parti Dilovası İlçe Teşkilatı'nda Halkla ilişkiler Birim Başkanlığı, Dış ilişkiler birim Başkanlığı ve Sivil Toplum Kuruluşları Birim Başkanı olarak görevlerini sürdürdü. Ayrıca yerel seçimler, genel seçimler ve 16 Nisan Halk Oylamasında ilçe SKM Başkanlık görevini üstlendi. Birçok mesleki eğitim ve seminerlerin yanı sıra Siyasi Akademi, Liderlik, Siyasi Eğitim ve Sertifika programlarınıda katıldı. Yabancı dili İngilizcedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.