Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li başkanlar biraraya geldi

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca’dan adem Emre Aygün’ün de aralarında bulunduğu ilçe başkanlarıyla Antikkapı Restoran’da bir araya geldi. Ünlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için gönderdiği genelgeyi ilçe başkanlarıyla paylaştı

MHP'li başkanlar biraraya geldi
05 Ocak 2019 - 14:22

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü, ilçe başkanlarıyla bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da gerçekleştirilen toplantıya MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra il yöneticileri ve ilçe başkanları katılım gösterdi. Toplantıda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler için gönderdiği genelgeyi okuyan Ünlü, “Toplantımızın ana maddesi liderimizin gönderdiği genelgedir. Söz konusu genelgede genel başkanımız geride bıraktığımız yıl içerisindeki gelişmeler hakkında bilgiler vermiştir. Türk milletiyle kimin hesabı varsa kirli pazarlıklarla ihanet noktasında durmaya devam etmişlerdir. Ancak milli dayanışma ruhu kirli ittifakları boşa çıkarmıştır” ifadelerini kullandı.

YOLU GEÇMEYENLER ANLAMAYACAK
Konuşmasının devamında Ünlü, “Türkiye büyük bir dönüşümü başarmıştır ve Cumhur İttifakı’yla bekamızı muhafaza etmişizdir. Özünde vatan sevgisi ve Türk milletine mensup olmanın bulunduğu Cumhur İttifakı’nı yolu buradan geçmeyenler anlamayacaktır. Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak seçimlerden yüz akıyla çıkması en büyük temennilerimizdendir. Bu seferki mahalli idare seçimleri her zamankinden farklıdır. Parti olarak kaç belediye kazanırız, kaçını kaybederiz şeklinde bir düşüncemiz yoktur” diye belirtti.

YENİ HÜKÜMET SİSTEMİ KÖKLEŞMELİDİR
“Zillet ittifakını şımartacak bir netice Türkiye’nin izmihlali olacaktır” diyen Ünlü, “Cumhur İttifakı’nın varlığı kimi rahatsız ediyorsa onlar bu ülkenin kalkınmasını istemeyenlerdir. Yeni hükümet sisteminin kökleşmesi ve hasar görmemesi en büyük temennilerimizdendir. Emperyalist güçlerin yine haritalarla oynamaya çalıştığı bu dönemde ülkemizi bu güçlere karşı korumak en büyük görevlerimizdendir. Türkiye içerisine çekilmek istediği zalim tuzağı erken teşhis etmiş ve mücadeleye girişmiştir” şeklinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Konuşmasının devamında Ünlü, “MHP ve AK Parti 30 Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde uzlaşmıştır. 51 belediyede her parti kendi adayını çıkaracaktır. Konuyla ilgili gerekli hazırlık ve çalışmalar seri ve hızlı bir şekilde yapılacaktır. Cumhur İttifakı’nı zedeleyecek her türlü yorumdan uzak durulacaktır. Cumhur İttifakı adaylarının seçime katıldığı her mahalde ortak hareket edilecek ve irtibat halinde olunacaktır. Hem partimiz hem de Cumhur İttifakı’nın başarısı için canla başla çalışılacaktır. Cumhur İttifakı’nın değerli adaylarına ve teşkilat mensuplarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu. 

HEDEFİMİZ YÜZDE 60
Son olarak Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 3’üncü evresine geçilmiştir. Bu sistemin de ilk seçimi 31 Mart yerel seçimleridir. 2023 yılında güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti, bölgede etkin bir devlet olma vizyonu için, Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin hasar almaması açısından bu seçim büyük önem taşımaktadır. Cennette bile bir araya gelemeyecek olanlar Cumhur İttifakı’nın karşısında bir araya gelebiliyorsa bizim de ona göre seçim yapmamız gerekiyor. Kocaeli siyasetinin bireyleri bu algıyı çok daha iyi biliyor ve yüzde 50 olarak koyulan hedefi yüzde 60’a çıkarmıştır” diyerek sözlerini sonlandırdı.