Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kültür Merkezi'ne Adnan Menderes ismi verildi

Görev yaptığı 11 yıllık sürede Darıca’ya kazandırdığı hizmetlerle ilçenin adeta kaderini değiştiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir büyük projeyi daha bölgeye kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyor.

Kültür Merkezi'ne Adnan Menderes ismi verildi
14 Eylül 2015 - 10:09

Sancaktepe, Belediye Hizmet Binası,Kent Meydanı,Sahil 1.ve 2. Etap Projesi, Şehir Giriş Kapısı, Engelliler Merkezi, Saat Kulesi ve 9 ayrı mahallede binlerce öğrenciye hizmet veren Bilgi Evleri gibi projelerle Darıca’yı bölgenin cazibe merkezi haline getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, inşaası tamamlanan Darıca Belediyesi Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

ADNAN MENDERES İSMİ VERİLDİ

Ülkemizin eski Başbakanlarından merhum Adnan Menderes’in ismi verilen Kültür Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlanırken, küçük detaylar dışında malzemelerin yerleştirilmesi işlemi devam ediyor.Yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Karabacak , “ bu ay içinde hizmete açacağımız Kültür Merkezi ilçemizdeki bir büyük eksikliği giderecek ve başta kültürel ve sanatsal faaliyetler alanında olmak üzere bölge halkımıza hizmet verecektir. Çok amaçlı olarak kullanacağımız Kültür Merkezi’nde market ve cafeterya kısmı dışındaki bütün alanlar Darıca Belediyesi tarafından işletilecek.” diyerek Kültür Merkezi ile ilgili bilgiler aktardı.

BİR ÇOK ALANDA HİZMET VERECEK

Başkan Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nde bütün ayrıntıların düşünüldüğüne vurgu yaparak ,”halkımızın istifade edeceği kültürel ve sanatsal faaliyetlerin dışında Kültür Merkezimizi farklı alanlarda da değerlendireeğiz. Bilgi Evlerimiz için etüt sınıfları oluşturduğumuz Kültür Merkezi’nde özellikle üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz dersler vererek öğrenci ve ailelerine katkı sunacağız.Bunun yanısıra , biçki dikiş ve nakış kursları ve değişik aktivitelerle yoğun nüfusun yaşadığı bölgemize hizmet vereceğiz.Düğün salonu,nikah salonları , sergi ve fuaye alanları, derneklerimize ayırdığımız toplantı salonları, bayanlar için fitness salonları, engelli kardeşlerimizin eğitim ve hobi amaçlı kullanabileceği salonlarla birlikte her kesime hitap edebilecek önemli bir hizmeti hayata geçirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu önemli hizmetin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun.” diyerek Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin eylül ayı itibariyle hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.