Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"CHP'yi birinci parti yapacağız"

CHP Darıca’da Selman Kösali’nin istifası sonrası boşalan başkanlık koltuğa oturan CHP Darıca Belediyesi Meclis üyesi Şinasi Serdar, ilk açıklamasını Darıca Gazetesi’ne yaptı. Çiçeği burnunda başkan Şinasi Serdar “ Yeni yönetim olarak hedefimiz, yeni bir heyecanla CHP’ye hizmet etmek ve yeniden CHP’yi Darıca’da birinci parti yapmak” dedi.

"CHP'yi birinci parti yapacağız"
14 Ocak 2015 - 07:31
 Şinasi Serdar,  ilçe yönetim kadrosunun kalitesinden de bahsederek, “Önce örgütlerde görev yapmış arkadaşlarımız var. Bunun yani sıra seçilmiş tecrübeli arkadaşlarımız var. Bunun yanı sıra ilk defa yönetim kademelerinde yer alan bundan sonraki süreçlerde Darıca’nın geleceğine katkı koyacak genç arkadaşlarımız var. Örgüt eğitimi almış, seçilmiş ve kendi mesleğinde başarılı olmuş, siyasette genç ve umut beklediğimiz yeni yüzlerden oluşan bir yönetim oluşturduk. Bunun dışında yönetimi oluştururken, Darıca dengelerini de gözetmeye çalıştık” diye konuştu.
 
“UZLAŞI İÇERİSİNDE HAREKET EDEN ANLAYIŞIMIZ OLACAK”
CHP ilçe ve temel örgütleriyle uzlaşı içerisinde hareket etmeye çalışacaklarını, CHP’nin ilkelerinin halka doğru anlatılmasını üstlenecek olan bir yönetim anlayışında olacaklarını aktaran Serdar, “Darıca’da CHP’lilerin birlik olma zamanı geldi. Örgüt çatısı altında milletvekilleriyle, ilçe başkanlarıyla, yönetimiyle, ilçe örgütleriyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla bir bütün içerisinde çalışılması gerektiğini düşünüyoruz” dedi.