Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MAGİAD, Tarhan ile buluştu

Marmara Girişimci İş Adamları Derneği (MAGİAD) dün CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile bir araya geldi. MAGİAD, dün Ankara temasları için gittiği ziyaretlerde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile de buluştu.

MAGİAD, Tarhan ile buluştu
18 Temmuz 2017 - 18:25
Marmara Girişimci İş Adamları Derneği başkanı Tuncer Saltaş, başkan vekili Erhan Atmaca ve yönetim kurulu üyeleri Şazim Boztaş ve Mustafa Akıncılar, dün CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ile görüştüler. Burada konuşan MAGİAD başkanı Tuncer Saltaş,”Oluşturduğumuz genç kadro ile MAGİAD’ı Türkiye’nin en önemli STK’larından biri yapacağız. 
Büyük bir sevda ile bağlı olduğumuz Gebze’miz için yıllardan beri işimizden ailemizden fedakârlık ederek çok sayıda STK’da gece gündüz demeden görev yaptık. Geçmişteki başarımızı artık MAGİAD’ımızda göstereceğiz. Profesyonel bir ekiple bir birinden güzel projelere imza atacağız. Çünkü yönetimimiz her yönüyle çok başarılı ve Gebze sevdalısı kişilerden oluşuyor” dedi. Tahsin Tarhan ise her zaman STK’ların yanında olduğunu ve MAGİAD’a başarılar dilediğini ifade etti.