Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Darıca'da danışma meclisi

Ak Parti Darıca ilçe Başkanlığı 43. daraltılmış Danışma meclisi önceki gün yapıldı.

Ak Parti Darıca'da danışma meclisi
31 Ekim 2016 - 08:05
İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, yöneticiler, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından başlayan ilçe danışma meclis toplantısında ilk konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Çalışmalara devam edildiğini belirten Bıyık, Seçim beyannamesinde verilen sözler için partinin genel anlamada somut adımlar ortaya koyduğunu söyleyerek, yerelde ve genelde sözlerini tutmak için çalıştıklarını ifadelerine ekledi.  
Toplantıda konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise ilçedeki yatırımların devam ettiğini ve Darıca'ya yapılan hizmetlerin daha da büyüyeceğini söyledi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise yaptığı konuşmada Darıca'nın Kocaeli'nin en güzel ilçelerinden biri olduğunda dikkat çekerek, burada yaşamanın büyük bir şans olduğunu söyledi. Yapılacak olan projeleri yakından takip ettiğini de belirten milletvekili Yaman, Darıca'ya ve Darıcalılara hizmet etme derdinde olduklarını yineledi.